A Zeneiskola sikerei

A 20. tanév is eredményekben gazdag

A 20 éves Kunszentmártoni Alapfokú Művészeti Iskola (Zeneiskola) április hónapban is több megyei és országos versenyen mérettette meg magát, sikeresen.

Április 9-én rendezték meg Kiskunfélegyházán a II. Kiskunfélegyházi Magyar Szerzők Vokális és Hangszeres Műveire Kiírt Országos Versenyt. Iskolánkból Szűcs Borbála nevezett ütőhangszeren. Eredménye: Különdíj. Felkészítő tanára: Varga Ákos. Zongorakísérő: ifj. Cseh András.

ifj. Cseh András, Szűcs Borbála, Varga Ákos

 

Április 12-én Jászberényben került megrendezésre a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Gitárverseny, melyen Jernei Mihály tanulónk az I. díjat szerezte meg. Felkészítő tanára: Bozsik Márton.

Bozsik Márton, Jernei Mihály

Április 14-én Fazekas Máté tanulónk a szólóének kategóriában I. korcsoportban a „Tiszán innen, Dunán túl” népdaléneklési verseny megyei fordulóján KIEMELT ARANY minősítést ért el. Felkészítő tanárai: Harangozó Judit, Makra András.

Harangozó Judit, Fazekas Máté, Makra András

Gratulálunk a tanulóknak és a felkészítő tanároknak!

Ha kedvet kapott és gyermekét érdekli a zene és a néptánc világa, akkor jelentkezzen a Kunszentmártoni Alapfokú Művészeti Iskola 2016/2017-es tanévben induló tanszakok egyikére!

zeneiskola_beiratkozas

A hozzászólások nem engedélyezettek!