Pünkösdi hangverseny

25-hangverseny

2016. május 15-én rendezte meg a Kunszentmártoni Fúvószenekar immáron IV. alkalommal a hagyományos Pünkösdi Hangversenyét. Sajnos az idő nem kedvezett, így kis számú, de annál lelkesebb közönség hallgathatta meg a kunszentmártoni együttesek műsorát.

A koncert során felléptek: a Szent Márton Énekkar- vezetőjük: Laurinyecz Pál. Köszönjük nekik, hogy évről évre eljönnek és énekelnek koncertjeinken. A Kunszentmártoni Fúvószenekar barokk dallamokkal örvendeztette meg a közönséget Tassonyi Zsolt vezényletével. Deák Júlia, a Zeneiskola tanára három gyönyörű  népdalt énekelt – óriási sikerrel. Felléptek még Bahil Attila és Tassonyi Zsolt, a Zeneiskola művésztanárai. Egy közös műsorszámmal is készültünk az összefogás jegyében, melyben részt vettek a Kunszentmártoni Zeneiskola cserkeszőlői és kunszentmártoni növendékei, tanárai, a Szent Márton Énekkar illetve a Vivace kórus néhány tagja, vezényelt: Deák Júlia. A végén pedig éneklésre hívtuk a jelenlévőket, Beethoven Örömódáját énekeltük el közösen. Nagyon felemelő pillanat volt.

Bízunk benne, hogy a kis létszámú közönség oka valóban a rossz idő volt, és ennek a hagyománynak van, lesz létjogosultsága a jövőben is Kunszentmártonban! Minden kedves érdeklődőt várunk továbbra is programjainkra!

Bahil-Csomán Éva

A hangverseny képiért kattintson az alábbi linkre!

A hozzászólások nem engedélyezettek!