Emlékkoncert Bácsalmási Sándor (Samesz) tiszteletére

Emlékkoncert Bácsalmási Sándor (Samesz) tiszteletére

Bácsalmási Sándor

Bácsalmási Sándor, barátai körében Samesz, a vendéglátóiparból jól ismert billentyűs zenész emlékére volt zenésztársai koncertet szerveztek 2016. augusztus 12-én, pénteken 20:00 órai kezdéssel. A kezdeményezés Rácz József ötlete alapján indult, melyhez felesége és fia is örömmel hozzájárultak. A szeretett férj, apa, barát és zenésztárs 70 éves lenne.

Szabó László szervezésében lelkes csapat verbuválódott össze, melyen a beat generáció legidősebb tagjai is képviseltették magukat. Az emlékzenekar tagjai: Bácsalmási Tamás, Karácsony Csaba, Tóth Gyula, Szicsek Ádám, Papp Zoltán, Rácz József és Szabó László. A koncert jó hangulatban, nagy sikerrel zajlott a kedvezőtlen időjárás ellenére is. Az estét színesítette Majzik László vendégzenekarának előadása.

Szabó László szervező minden közreműködőnek köszönetet mond, különösen azoknak, akik önzetlenül segítették és támogatták az emlékkoncert előkészületeit és lebonyolítását: Fazekas János alpolgármesternek, Imrei István, Benke Tibor és Győri Imre vállalkozóknak, a Városi Sportcsarnonak és a Városgondnokságnak az általuk biztosított berendezésekért, Kovács Tibornak és Patkó Józsefnek áldozatos munkájukért, Kovács Viktornak a hangerősítésért, Balogh Gézának hangtechnikusi közreműködéséért, Sárközi Györgynek a vendéglátásért és a Városi Polgárőrségnek, a rendezvény zavartalan lebonyolításának biztosításáért.

Czakó Gabriella

A hozzászólások nem engedélyezettek!