Karácsonyi gálaműsor

Első Karácsonyi Táncgála - Belovai Zoltán koreográfia - 

2016.december 18-án a Szabó Gyula Művelődési házban került megrendezésre az első Karácsonyi Táncgála, amelyet Belovai Zoltán koreográfusnak és csapatának köszönhetünk.

 Az eseményen megjelent a város polgármestere is Wenner-Várkonyi Attila, aki nagy érdeklődéssel és örömmel nézte végig az előadást és elmondása szerint egy felejthetetlen élmény volt és nagyon köszöni a meghívást.

Belovai Zoltán 2016. szeptemberében kezdte meg a táncoktatás Kunszentmártonon és Tiszaföldváron is. Karácsonyi álom címet kapta az előadás, ami körülbelül 30 percet ölel át. Ezalatt valóban egy álomban érezhették magukat a nézők. A látványtechnikának köszönhetően vált álomvilággá a hely.

Az előadás 9 számból épült fel. A végén a fellépők felkérhették hozzátartozóikat egy kis karácsonyi táncolásra. A táncosok mellett láthattuk magát a koreográfust is táncolni, 2 remek szólót adott 1-1 tánc között.

Belovai Zoltán nagyon büszke a tanítványaira, ugyanis egy középhaladó koreográfiát tanított egy kezdő csapatnak és remekül vették az akadályokat. Minden óra a kemény munka mellett mókával és nevetésekkel telik, illetve nagyon jó kapcsolatot ápol tanítványaival. Nagyon hálás Kis Viktornak, aki a díszlet megálmodója volt, a plakátokat, a belépő kártyát is ő alkotta meg. Reméljük, még nagyon sokszor láthatjuk őket a színpadon.

Kis Viktor

received_1285225998204699 received_1290424837690138

A hozzászólások nem engedélyezettek!