Közbiztonsági Fórum

Közbiztonsági Fórum

A Kunszentmártoni Rendőrkapitányság 2016. november 24-én 13 órakor tartotta meg a Kunszentmártoni Járási Közbiztonsági Egyeztető Fórumát.

A fórum összehívását a Kunszentmártoni Rendőrkapitányság kezdeményezte, amelyre meghívást kaptak a járás polgármesterei, a rendőrség társszervei, az oktatási intézmények fenntartói és vezetői, a történelmi egyházak és a polgárőrség képviselői.

A rendezvénynek – rendhagyó módon – a Kunszentmártoni Rendőrkapitányság adott otthont. A résztvevőket Simon Imre rendőr alezredes megbízott kapitányságvezető köszöntötte és nyitotta meg a fórumot, majd dr. Urbán Zoltán rendőr ezredes, rendőrségi főtanácsos, megyei rendőrfőkapitány a járás közbiztonsági és bűnügyi helyzetéről tájékoztatta a meghívottakat. Ezt követően számos résztvevő fejtette ki a véleményét a járási intézmények és a hatóságok együttműködéséről, valamint megvitatásra kerültek a járás közbiztonságát érintő további problémák, illetve elhangzottak azok megoldására tett javaslatok, feladatvállalások is. Összességében a felszólalók jónak ítélték meg a járás közbiztonsági helyzetét, a rendőrség munkáját megfelelőnek tartották.

 Fekete Tamásné c.r.őrgy.

 kiemelt főelőadó

A hozzászólások nem engedélyezettek!