Adomány a Rajziskolának

Adomány a Rajziskolának

A tegnapi napon átadásra került az az 55 ezer forintnyi adomány a Kunszentmártoni Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola részére, ami a Szilveszteri Partin az eladott bögrékből származott.

Egy egyeztetésen, ahol a Szilveszteri Parti részleteinek megbeszélése folyt Szabó Zoltán önkormányzati képviselő, az Oktatási, Sport és Közbiztonsági Bizottság elnöke azt az ötletet vetette fel, hogy a Főtérre érkező vendégeket megkínálják forralt borral, azt tegyék olyan bögréből, melyet egyszeri alkalommal kell megvásárolni és az ebből befolyt bevétellel támogatásra kerülhetne a Kunszentmártoni Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola. Imrei László a Kunszentmártoni Hagyományőrző és Nyugdíjas Klub elnöke, aki a városi rendezvényeknél sokat segít, azonnal az ügy mellé állt Fazekas János alpolgármester úrral. Gácsiné Bozsik Magdolna képviselő asszony, a vállalkozói réteg részéről Sutka Mária és férje, Kiss Géza ajánlotta fel önzetlen segítségét.

A Rajziskola kiváló munkát végez, országos szinten is sikereket, helyezéseket érnek el. Kunszentmárton méltán büszke lehet az egész intézményre, Kiss Györgyi és Molnár Adrienn pedagógusokra és a tanítványaikra egyaránt. A támogatást a rajziskolai oktatás feltételeinek javítására használják majd fel. Ezzel a támogatással új eszközök beszerzésére nyílik lehetőség, mellyel még magasabb színvonalon lehet oktatni.

A kis közösségnek köszönhetően szilveszter éjszakáján a Rajziskola diákjai által elkészített egyedi bögrékben árulták a forralt bort. Köszönet minden kunszentmártoninak és a Városunkba érkezett vendégnek, aki bögrét vásárolt és a szervezőknek az ötlet megvalósítását!

 

Hálás szívvel köszönjük a támogatók nagylelkű segítségét!

 Herczeg Renáta

DSC_7914

DSC_7911DSC_7921DSC_7923DSC_7936

 

A hozzászólások nem engedélyezettek!