A Dalma Dance Club sikerei

 

A Dalma Dance Club sikerei

A 2017. március 25-én Törökszentmiklóson megrendezésre került Moderntánc Kupasorozat Országos Versenyen kilenc produkcióval szerepeltek a csoportok, ahol a legkisebbek két bronz és egy aranyéremmel tértek haza, a középső és a legnagyobb csoport is két arany és egy ezüst éremmel gazdagodtak.

2017. február 25-én Szolnokon Országos Open Mazsorett Versenyen a kunszentmártoni csoport két arany és egy ezüstérmet szerzett. 2017. február 12-én Martfűn minősítő versenyen vettek részt a gyerekek Rock&Show és Fashion Dance műfajban. A kis és a közepes csoport mindkét produkciója arany minősítést érdemelt.
Időnként külföldi vendégszereplésre is lehetőség nyílik: a nagy csoport táncosai éltek is a lehetőséggel, így nem rég Portugáliában és Erdélyen jártak. Tánctudásukkal ott is elkápráztatták a nagyérdeműt.

2017.áprilisában a Siófoki Országos Mazsorett Versenyről a nagy csoport két arany és egy ezüstérmet hozott el.

A tervek között szerepel Litvániai vendégszereplésen való részvétel, Zenta Mazsorett Fesztivál, Nagyváradi Virágkarnevál és Mazsorett Fesztivál.

Nagy-nagy köszönet Wenner-Várkonyi Attila Polgármester úrnak és a képviselő testület tagjainak, valamint azoknak a vállalkozóknak és magánszemélyeknek, akik minden adandó alkalommal segítenek, hogy ezek a lelkes és ügyes gyerekek eljussanak versenyekre, fesztiválokra. A támogatásokból befolyt összeg minden alkalommal a gyerekek versenyeztetésére, szerepléseire van fordítva: nevezési díjak kifizetésre, fellépő ruhák varratása, buszbérlés, hogy a gyerekek könnyebben eljuthassanak a versenyek, fellépések helyszíneire. Azt a rengeteg anyagi és erkölcsi támogatást, amit a csoport évről-évre kap, azzal próbálják a kis táncosok meghálálni, hogy a szereplések alkalmával, kiváló teljesítményükkel öregbítik szülővárosuk hírnevét és a kunszentmártoni rendezvényeket színesítik.

A tanév vége közeledtével a gyerekeknek már a közelgő szünidő körül járnak a gondolataik, ami természetesen nem telhet el tánc nélkül. A szünidei fellépéseken kívül, a gyerekek (és szülők) nagy örömére, a nyári szünet egyik legaktívabb kikapcsolódása a tánctábor. Ez a tábor bármely táncolni szerető gyermek számára elérhető, nem csak a Dalma Dance Club táncosainak. A tábor hete alatt minden nap más-más táncstílussal ismerkedhetnek meg a gyerekek, utolsó napon pedig produkcióban mutatják meg a szerzett tánctudást.

Veres Anikó

DSC_9145 DSC_9213 DSC_9500

A hozzászólások nem engedélyezettek!