Nyertes pályázat

Tisztelt Kunszentmártoniak!

Örömmel tájékoztatom Önöket, hogy Kunszentmárton Város Önkormányzata támogatási kérelmet nyújtott be a Széchenyi lakótelep 1165/13 hrsz. alatti épület (Bölcsőde épület) általános felújítására, korszerűsítésére és tornateremmel való bővítésére, mely kérelmünket a Magyar Államkincstár Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Igazgatóság vezetője 250.337.405 Ft összegű támogatásra érdemesnek ítélte.

A projekt keretében megvalósuló munkálatok: az épület energiahatékonysági korszerűsítése, utólagos külső hőszigetelése, az épület teljes gépészeti rendszerének felülvizsgálata, elektromos rendszer szabványos kialakítása, meglévő főzőkonyha fejlesztése, korszerűsítése és a hozzá szükséges komplett konyhatechnológia beszerzése, az épület projektarányos akadálymentesítése, az épület vizesblokkjainak, mosókonyháinak felújítása, az épület belső burkolatainak javítása funkcióhoz szükséges cserével, belső udvar (játszóudvar) felújítása, a gyermekek életkorának megfelelő minőségi udvari játszóeszközök beszerzése, a terasz külső burkolat felújítása, a bölcsődei férőhely bővítés kapcsán a régi gazdasági épületrész belső átalakításával új csoportszoba kialakítása, új kerítés építése, fejlesztéshez szükséges eszközbeszerzés.

A bölcsőde épület fejlesztése a bölcsődei intézményegységet és az önkormányzati óvoda lakótelepi intézményegységet is érinti.

Itt szeretném megköszönni Boldog István Országgyűlési Képviselő Úr segítségét, aki az összes Területi- és Településfejlesztési Operatív Programban szereplő pályázatunkat a kezdetektől fogva támogatja!

Tisztelettel: Wenner-Várkonyi Attila polgármester

DSC_3132DSC_3137

A hozzászólások nem engedélyezettek!