Újabb nyertes pályázat

Tisztelt Kunszentmártoniak!

Újabb nyertes pályázatról tudok beszámolni Önöknek.

A Kunszentmártoni Ipari Park Kft. támogatási kérelmet nyújtott be az Ipari Park fejlesztésére, mely kérelmet a Magyar Államkincstár Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Igazgatóság vezetője nettó 186.745.000 Forint összegű támogatásra érdemesnek ítélte. A projekt keretében az Ipari Park területén út-, víz-, szennyvízcsatorna-, gázvezeték építése, villamos hálózat bővítése, kamionparkoló építése és hozzá kapcsolódó vizesblokk konténer telepítése, csarnoképület építése hozzá tartozó tereprendezéssel, biztonsági őrség sorompó konténer építése és kerítés építése valósul meg.

A projekt megvalósítása hozzájárul ahhoz, hogy a Kunszentmártoni Ipari Park Kft. céljaiban megfogalmazottak szerint tudjon működni és további vállalkozások idetelepülésével egyrészt a területek eladásából származó bevétel, másrészt a fizetett iparűzési adó és munkahely teremtés által hasznot hozzon Kunszentmártonnak.

Itt szeretném megköszönni Boldog István Országgyűlési Képviselő Úr segítségét, aki az összes Területi- és Településfejlesztési Operatív Programban szereplő pályázatunkat (így a Széchenyi lakótelepi bölcsőde és óvoda épületének felújítását is) a kezdetektől fogva támogatja!

Tisztelettel: Wenner-Várkonyi Attila polgármester

A hozzászólások nem engedélyezettek!