Roncsderbi

Roncsderbi 

A 2017-es évad második futamát rendeztük meg az Országos Gyorsasági Roncsderbi versenysorozatban. Az időjárás kegyes volt a rendezvényhez, több csapat már előző nap elfoglalta szálláshelyét a depoban. Zene, buli közös beszélgetés volt hajnalig a program és este egy kis eső.

40 versenyző nevezett 6 kategóriában, roncsderbisek, ladások, terepgokartosok. Hamar kiraktuk a megtelt táblát a depoban. A gépátvétel után a versenyzők a hagyományos városnéző körre indultak el Kunszentmártonba. Megérkezésük után szabadedzésekre, időmérő futamokra került sor. A futamok 12 óra után kezdődtek. A kilátogató szépszámú közönség 16 futamot látott. Nagyszerű előzések, ütközések, borulások tarkították a versenyt. A rendezvényen büfé, valamint gyermekek számára ingyenes légvár is rendelkezésre állt. Jó volt látni mennyi embert vonz ez a technikai sport.

A futamokon helyi versenyzők is parádéztak. Szántó Norbert a ladások futamát nyerte, Kurucz Dani a terepgokartosok versenyét. Talmácsi Zsolt lada harmadik hely, Kurucz Csaba széria harmadik hely, szuperfutam második hely.

2016-ban a legjobb versenyhelyszín voltunk. Az idén sem akarjuk alább adni, harcba indulunk a címért. Reméljük élményekkel gazdagon tértek haza, visszavárjuk Önöket jövőre is. Az időpont 2018.05.20.

A szervezők nevében: Szabó Zoltán

Támogatók voltak:

Túrszol Kft Mezőtúr, Kunszentmárton Város Önkormányzata, Wenner-Várkonyi Attila polgármester, Fazekas János alpolgármester, Hoffman Zsolt jegyző, Katona Transped Kft,

Benke Tibor gazda, Imrei István Kft, Imrei László, Tóth József gazda, Bolyán Norbert vállalkozó, Mesterszállási Önkéntes tűzoltók, Merényi Attila gazda, Kunszentmártoni Városi Polgárőrség, Petróczkiné Gyarmati Tünde, Veres István tanácsnok, Benke Zoltán, Laczkó János, Városgondnokság Kunszentmárton (Katona Zsolt igazgató), Bácsvíz Zrt (Kiss György igazgató), Hámori Attila, Seöbő Tibor, Holló István, Kurucz Csaba

A Roncsderbin készült képek az alábbi linken megtekinthetőek!

A hozzászólások nem engedélyezettek!