E.ON fotópályázat

Idén is meghirdetjük naptár-fotópályázatunkat. Ebben az évben a fókusz a sportra
irányul, a pályázat témája: „Sportoljunk együtt!”. Olyan fotókat várunk, amelyek
közösségi életérzéseket, helyi sporteseményeket, sportcsarnokokat, tornacsarnokokat
mutatnak be, melyek azt sugallják, hogy jó együtt sportolni.

Fotózzanak, pályázzanak és nyerjenek!

A pályázat időtartama: 2017.06.07 - 2017.09.30
A fényképeket a fotopalyazat@eon.hu e-mail címre küldhetik el, egy pályázat maximum 3 db fényképet tartalmazhat önkormányzatonként.

A pályaművek néhány napos átfutási idő után felkerülnek erre az oldalra, ahol bárki által szabadon megtekinthetőek lesznek. A pályázat lejárta után a www.facebook.com/eonhungaria oldalon tesszük a fényképeket elérhetővé, ahol a legtöbb „Tetszik”-et szerző kép közönségdíjasként bekerül a 2018-as falinaptárba. A többi fényképet, összesen 12 darabot, E.ON zsűri választja ki.
Amellett, hogy így sokan megismerhetik az Önök települését, még egy értékes és hasznos ajándékkal is gazdagabbak lehetnek. A naptárba kerülő pályázatokhoz tartozó önkormányzatok két műszaki cikk közül választhatnak, melyet ajándékba kapnak a nyertes pályaműért.

Fontos:

  • Reklám és szöveg nélkül beküldött képek kerülhetnek a falinaptárunkba.
  • Amennyiben az e-mail címből nem derül ki egyértelműen, hogy az a pályázó település önkormányzatához tartozik (pl. gmail, freemail, yahoo stb.), a pályázó köteles a pályázati anyagához egy pecséttel ellátott felhatalmazást csatolni az önkormányzattól, mely tanúsítja, hogy a pályázatot küldő személy jogosult az önkormányzat nevében pályázatot beadni!

Tóth Fekete Róbert

Közigazgatási szegmensmenedzsment vezető

E.ON Energiakereskedelmi Kft.

A hozzászólások nem engedélyezettek!