Tanévzáró a középiskolában

Tanévzáró a középiskolában

       A KSZC Kunszentmártoni tagintézményében június 26-án 14 órakor az ünnepélyes tanévzáró kezdetét vette.  Az udvaron történő felsorakozás után elhangzott a Himnusz, majd Kissné Balla Ágnes igazgatóasszony köszöntötte a résztvevőket. Pardi Sándor, a KSZC főigazgatója, majd Wenner-Várkonyi Attila, városunk polgármestere megtartotta ünnepi beszédét. Ezt követően igazgató asszony mondta el tanévzáró gondolatait. Értékelte a diákok, tanárok tanévben végzett munkáját, teljesítményét. Ekkor került sor a jutalmak átadására, melyeket példamutató magatartásért, kitartó szorgalomért, kiemelkedő szakmai munkáért és versenyeken való sikeres szereplésért vehettek át a tanulók. Először Wenner-Várkonyi Attila adta át az arra érdemes tanulóknak a város által felajánlott 14 tabletet. Ezután két díj került átadásra: a Veress János jutalomdíjat idén Kupecz Balázs 11. A osztályos tanuló, és kedves kollégánk Bíró István kapta. A Licsicsányi István emlékdíjat Vajda Nóra 12.D osztályos tanuló vehette át. Ezt követően a jól teljesítő tanulók jutalomkönyveket kaptak, melyeket Pardi Sándor főigazgató úr adott át.  A Szózat elhangzása után az osztályfőnökök vezetésével termeikbe vonultak a diákok, ahol átvehették bizonyítványaikat. 

A tanévzáró után a tablettel megjutalmazott diákok közül néhányan megosztották velünk gondolataikat:

Vajda Nóra 12.D:

„ Nehéz szavakba önteni, hogy mit jelentett számomra ez az elmúlt 4 év. Rengeteg élményt és emléket kaptam ettől az iskolától. Csodálatos embereket ismerhettem meg mind a diákok, mind a tanárok személyében. Nem tudok elég hálás lenni a sok segítségért, a beszélgetésekért, a tanácsokért, habár tudom magamról, hogy ezeket nem mindig pozitívan fogadja az ember. Ha újra kellene kezdenem a középiskolai tanulmányaimat, másodjára is ide jelentkeznék.”

Kiss Tamara 12.D:

„ A gimnáziumi tanulmányaim során ebben a középiskolában rengeteg új élménnyel és tapasztalattal gazdagodtam. A közös programok és a kirándulások összehozták a közösséget, sok barátság kötődött. A tanárok rendkívül barátságosak és segítőkészek, mindig bizalommal fordulhattunk feléjük. Lelkiismeretesen felkészítettek bennünket az érettségi vizsgákra. Kitartással és szorgalommal itt is el lehet érni azt, amit más iskolákban és ehhez itt minden segítséget megkaptunk.”

Jernei Mihály 10.K:

„ Számomra nagy megtiszteltetés ez az ajándék. Örülök, hogy ebben a tanévben ismételten remek programokon vehettem részt az iskola szervezésében. Örülök, hogy ebben az iskolában tanulhatok.”

Rónyai Rebeka 10.K:

„ Nagyon nagy megtiszteltetésnek érzem ezt a díjat. Köszönöm szépen tanáraimnak és az egész iskolának a támogatást, az egész éves biztatást, segítséget. Örülök, hogy ilyen remek iskolába járhatok.”

Szabados Kinga Júlia 10.K:

„ Számomra nagy megtiszteltetés ez az ajándék. Az iskolával sok színes programon vehettem részt, melyekre a felkészítést ezúton is szeretném megköszönni tanáraimnak. Nélkülük nem sikerült volna.”

A nyári szünetre ezúton kívánok minden diákunknak, az összes dolgozónknak jó pihenést, kellemes kikapcsolódást!

                                                                Kissné Balla Ágnes - mb.  igazgató

 Az évzáró képei az alábbi linken megtekinthetőek!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A hozzászólások nem engedélyezettek!