A BLUES POWER MACHINE zenekar

A Kakasfőző verseny fellépő zenekarának bemutatkozása

A BLUES POWER MACHINE zenekar válogatott idők és stílusok szerencsés együtt állásából merítkező, egymást zeneileg kiegészítő társaság. Ősének nevezhető a „legendássá" vált White Shide Nyúlbazsaj nevű formáció a nyolcvanas évek elejéről, mely zenekarban a 4 tagból 3 már játszott együtt.

A jelenlegi felállás:

      Bíró Pál dobok,

Papp Tibor basszusgitár,

Baky  Zoltán gitár

Csongrádi Béla ének, szájharmonika

 

Elsődleges célunk az együtt zenélés, mely nem baj, ha néha találkozik a közönség ízlésével.

A banda zenei elképzelései már a 2007-es megalakulás óta is változtak. A blues-zal mint ősi műfajjal rokon rock és egyéb műfajú számokat is játszunk, a tagok egyenkénti zenei világának és ízlésének megfelelően.  Jelenleg egyre több saját dallal is fellépünk, de játszunk: Ted Nugent, J Hendrix,  ZZTop,   Deák Bill, Garry Moore , AC DC... számokat is.

A BPM egy streszoldó garázsbanda Kecskemétről. Száznál több koncertet adtunk az elmúlt években a környékbeli undergrund klubokban, fesztiválokon, városi rendezvényeken, Kiskunfélegyházán, Kunszentmártonban, Kecskeméten, Nagykőrösön, de jártunk Erdélyben is.

Kunszentmárton a szívünk csücske (még rockereknek is van ezek szerint). Nem csak azért mert az énekes itt született és nőtt fel az epreskert szomszédságában, hanem mert 2015-ben, első itt jártunkkor nagyon szíves vendéglátás és lelkes közönség fogadott minket. Hála szponzorainknak: Kiss Istvánnak, aki a rendezvény zenei programját és a hangosítást biztosítja, Bartucz Zoltánnak, Gácsiné Bozsik Magdolna , Dr. Pálfi Tibornak, ez évben is ellátogathatunk, és kicsit megrázzuk az eperfákat a Kakasfőző fesztiválon  ebéd után.

Újabb számunk az ismert médiacsatornán megtalálható:

Blues Power Machine: Ha keresnéd .

 

DSC_1313 IMG_6291 IMG_6292 IMG_6293 IMG_6294 IMG_6295 IMG_6296 IMG_6297 IMG_6298

 

A hozzászólások nem engedélyezettek!