Városnapi Lovas felvonulás

Városnapi Lovas felvonulás

Az idei Városnap is a Szent Márton Lovas Egyesület felvonulásával kezdődött. A felvonuláson résztvevő lovasok és fogatosok a szokásos útvonalat bejárva teremtettek jó hangulatot a városban. A lovaspályáról indulva az első megállóhely az Oberna család volt, ezután következett a COOP kisáruház előtti tér. Majd pedig a Tarcsányi kocsma és a Pótkerék Korcsma, innen tovább indulva Pásztorné Réz Márta üzlete
előtt állt meg a menet a lakótelepen. Utolsó előtti megálló a Bem utcában volt, végül a főtérre érkezve záródott a 2017. évi lovas felvonulás. A patkódobogás mellett a zeneszó hívta fel a lakosok figyelmét a menet közeledtére. A megállókban a Tiszaföldvár Homoki Általános Iskola Kéknefelejcs Néptánccsoportjának előadása színesítette a programot. 

Ezúton szeretnénk köszönetet mondani a felvonuláson résztvevő lovasoknak és fogatosoknak, valamint azoknak, akik a megállóhelyeken vendégül láttak bennünket.
Támogatóink:
Győri Autószervíz, Benke Tibor és családja, Imrei István és családja, Oberna István és családja, Pásztorné Réz Márta, Tiszaföldvár Homoki Általános Iskola Kéknefelejcs Néptánccsoport, Andrási Kálmán (Báró) és zenekara, Kiss István hangulatfelelős, Tamina Major, Kovács Szilveszter és családja, Révész Sándor és családja, Wenner-Várkonyi Attila polgármester úr, Fazekas János alpolgármester úr.

Hegedűs Balázs
a Szent Márton Lovas Egyesület elnöke

A Városnapon megrendezett Lovasfelvonulás az alábbi linken érhető el.

A hozzászólások nem engedélyezettek!