Idősek Napja

Idősek Napja

Kunszentmárton Város Önkormányzata és a Szent Márton Társulat meghívására számtalan idős- és szépkorú kunszentmártoni vett részt a tiszteletükre, az Idősek Napja tiszteletére szervezett Operett Esten, mely egyben a Magyar Operett Napjának megünneplése is volt a Szabó Gyula Művelődési Központban 2017. október 24-én. Az ENSZ 1991-ben nyilvánította október elsejét az Idősek napjává.

Wenner-Várkonyi Attila polgármester így köszöntötte a vendégeket. „A korábban Gácsiné Bozsik Magdolna képviselő és Veres István tanácsnok által az Epreskertben szervezett Idősek napját szeretnénk felújítani. Hosszú idő után ez az első év, hogy újra megrendezzük ezt a napot. Idősbarát Önkormányzat vagyunk. Köszönjük, hogy időseink tisztességgel, becsülettel felnevelték családjukat, példát mutattak emberszeretetből, kitartásból, kötelességtudatból, tisztességből, becsületből az őket követő nemzedékek számára!

Öröm volt időseinkre nézni, akik ragyogó tekintettel és mosolyogva énekelték a Szent Márton Társulat közreműködésében elhangzott operett slágereket.

Jó egészséget kívánunk Mindannyiuknak!

Herczeg Renáta

Az esemény képei az alábbi linken megtekinthetőek!

 

A hozzászólások nem engedélyezettek!