NP Hungária Kft. új gyáregység avatója

NP Hungária Kft. új gyáregység avatója

A kunszentmártoni NP Hungária Kft. új gyáregységének az átadó ünnepségét szeptember 22-én tartották. Az NP Hungária Kft a Sintex NP csoport magyarországi leányvállalata 1999 óta van jelen Magyarországon. A vállalat hőre lágyuló és hőre keményedő műszaki műanyagok fröccsöntésére specializálódott, valamint rendelkezik egy festőüzemmel. A vállalatnál rendelkezésre álló gépek és berendezések lehetővé teszik, hogy megfeleljenek minden minőségirányítási, valamint logisztikai elvárásnak úgy az autóipari partnerek felé, mint az elektromos, elektronikai vagy egyéb vevőik felé.
Az ünnepség teret és lehetőséget adott egy vevői, beszállítói és egyéb partnerek közötti találkozónak.Idézve a nagykövet urat, Eric Fournier-t : „Legyenek újítók! Meg kell állapítsam, hogy ez a cég az és ez nagy örömmel tölt el. Itt valóban úgy érzem, hogy a jövő innovációinak az útján haladunk”. Wenner-Várkonyi Attila Kunszentmárton polgármestere a gratuláción túl biztosította a céget támogatásáról: “Mindig számíthatnak a város vezetőségének támogatására.” A gyárigazgató, Fabrice Burdin köszönetet nyilvánított a város vezetőségének, hivatali dolgozóknak, partnereknek, valamint sajnálatát fejezte ki, hogy Nief úr, a cég alapítója nem tudott részt venni az eseményen. Említést tett a vállalat üzleti forgalmának folyamatos növekedéséről. Idén 25M € bevételt várnak. Egy 350 főt foglalkoztató cég egy 8000 fős településen.
Pisani úr a Sintex NP csoport vezérigazgatója is a cégcsoport bizalmáról és támogatásáról biztosította a vállalatot :A közel 15000m2 alapterületű gyár a csoport legnagyobb vállalata. Franciaországon kívül. A Sintex csoport még öt másik országban is - Szlovákia-Lengyelország-Németország-Marokkó-Tunézia- működtet leányvállalatot. 2012-ben a csoport üzleti forgalma 156M € volt, 2016-ra már elérte a 251M €-t A magyarországi telephelyen nagy hangsúlyt fektetünk az automatizálásba annak érdekében, hogy kompenzáljuk az egyre erősödő munkaerőhiány problémáját.”

Kóczán Mónika

A gyáregység avató képei az alábbi linken megtekinthetőek!

A hozzászólások nem engedélyezettek!