Zöldhulladék elszállítása városunkban

Tisztelt Kunszentmártoni Lakosok!

Az INNO Szolnok Kft. honlapján (http://www.inno-szolnok.hu/hirek.html) található hivatalos tájékoztatás alapján városunkban november 16-án történik a zöld hulladék elszállítása az alábbi módon:

„2017. január 1-től új rend szerint történik a zöldhulladékok átvétele. A korábbi, betelefonálás útján történő megrendelés törlésre került, helyette a zöldhulladékok átvétele rendszeres gyűjtőjáratban valósul meg.

Az alábbi házhoz menő zöldhulladék naptár alapján az ingatlan elé kihelyezett, max. 0,5 m3 mennyiségű zöldhulladékot elszállítjuk.

Zöld hulladékok közé tartoznak a levágott gallyak, fűnyesedék, egyéb növényi részek, avar hulladék. (diófa levél és fenyő NEM!!)

Amennyiben ágakat kíván elszállítatni, kérjük, hogy azokat maximum 1 m-es nagyságúra darabolva, kötegekben átkötve szíveskedjen kihelyezni. Kérjük, hogy a zöld hulladékok rakodásra alkalmas módon kerüljenek kihelyezésre, kötegelve, vagy zsákokban. Zsákban kihelyezett zöldhulladék közé kommunális- vagy egyéb nem zöld hulladékot elhelyezni TILOS! Munkatársaink a nem megfelelő tartalmú zsákokat, ill. az ömlesztve kihelyezett, vagy túlméretes zöldhulladékokat nem szállítják el!”

Tisztelettel: Wenner-Várkonyi Attila polgármester

A hozzászólások nem engedélyezettek!