Világszínvonalú koncert Kunszentmártonban

Világszínvonalú koncert Kunszentmártonban

A Szent Márton Napok keretén belül fantasztikus koncertet adott városunkban Boros Misi, a Virtuózok felfedezettje, Junior Príma Díjas zongoraművész. A koncert előtt Tóth Mária a Kunszentmárton Kultúrájáért Alapítvány képviseletében megkülönböztetett tisztelettel köszöntötte Mádl Dalmát, Mádl Ferenc Magyarország volt köztársasági elnökének feleségét, Herczeg Melindát, Áder János köztársasági elnök feleségének édesanyját, Szakály Ágnest, Liszt Ferenc-díjas cimbalomművészt, Bogányi Gergelyt, Boros Misi mentorát, Kossuth-díjas és Liszt Ferenc-díjas zongoraművészt, valamint Wenner-Várkonyi Attilát, Kunszentmárton polgármesterét.

A tehetségkutató Virtuózok első szériájának győztesét elkísérték szülei is, Boros János és Orbán Jolán, a Pécsi Tudományegyetem professzorai.
A Bartók Béla terem kiváló helyszínt biztosított Boros Misi világszínvonalú előadásához, melyben felcsendültek Scarlatti, Beethoven és Schubert művei. A nagy sikerre való tekintettel a ráadásban egy négykezes darabbal varázsolta el a közönséget a fiatal tehetség és mentora, akik a közeljövőben is fognak közös koncertet adni Budapesten a Művészetek Palotájában és Brazíliában. Végül Misi saját átiratainak bemutatásával kápráztatta el a hallgatóságot. Köszönet a Kunszentmárton Kultúrájáért Alapítvány kuratóriumának és a támogatóknak a csodálatos szombat esti rendezvényért.

Czakó Gabriella

A koncert képei az alábbi linken megtekinthetőek!

A hozzászólások nem engedélyezettek!