Vízi gyerek tábor 2018-ban Kunszentmártonban

 

Vízi gyerek tábor 2018-ban Kunszentmártonban július 16-20.

A tábor résztvevői: Iskolai tanulók, szülők, a tábort segítő felnőttek. Ha a gyerek még nem iskolás nyugodtan jelentkezzen a táborba, de legjobb, ha valamelyik szülő, nagyobb testvér vagy nagyszülő is ott van vele segítőként!

A tábor programja: Elsőként megtanítjuk a gyerekeket és minden érdeklődőt, a túrakenuban való viselkedésre, evezésre. Akik szorgalmasak, megtanulhatják a csónakvezetés ismereteit is. Napközben, túrakenukkal evezünk a Körösön, felkeressük a természeti értékeket, megismerjük a növényeket, állatokat és a települések nevezetességeit. A résztvevők ellátásáról a tábori konyha gondoskodik. Íme, egy szülői vélemény az elmúlt évi táborról: „Családias hangulat, aktív részvétel a tábor életében, evezés, móka, kedves, viccelődő, ám kellően szigorú felügyelettel.”

A táborban hétfőtől-péntekig korán reggeltől várjuk a gyerekeket.  Délután 16 órától jöjjenek a szülők értük. Lehetőség van arra, hogy az éjszakákat is a táborban töltsék a bátrabb gyerekek, saját sátorral és felszereléssel. Ennek részleteit és költségét a tábor első napján, a helyszínen tudjuk megbeszélni. Csütörtök este tábortűz, ahová várjuk a hozzátartozókat is!

A tábor költsége: az öt napra: 15.000 Ft/fő, amelyért napi háromszori étkezést, túrakenuban férőhelyet, mentő mellényt, evezőt és biztonságos szakszerű felügyeletet biztosítunk.  A táborral kapcsolatos további információkat Vincze Béla és Sári Mária iskolai tanároktól, valamint Egediné Lovas Annamáriától és Varga János táborvezetőtől  tudhatnak meg a 0630/327-09-90 telefonszámon. Május 28-án 16.30-kor az iskolában a táborral kapcsolatos megbeszélést tartunk, amelyre várjuk a szülőket és a gyerekeket is.

 Jelentkezés július 10-ig  5000 Ft előleg befizetésével a fenti szervezőknél.

A tábor végét követő szombaton, kenu túra indul Kunszentmártonból  a Körös-torokhoz, július 21-én 9 órakor. Részvételi díj 3000Ft/fő. A gyerektábor résztvevőinek ingyenes.

A hozzászólások nem engedélyezettek!