Iskolanyitogató

Iskolanyitogató

A Kunszentmártoni Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola nagy sikerű iskolanyitogató programot tartott április 7-én. A leendő első osztályos tanulók próbálhatták ki egy tanítási óra hangulatát, ismerkedhettek az iskola épületével, játszhattak, tízóraizhattak. Nagy öröm volt, hogy a gyerekekkel egész család is ellátogatott erre az eseményre, a szülők, nagyszülők nagy örömmel nézték, mennyire ügyesen ismerkedtek a kicsik az interaktív táblával, a katicakészítés rejtelmeivel, és mennyire jót játszanak a tornateremben. A foglalkozásokat Tóthné Birgés Emese, Kanyó Ágnes, Bíró Istvánné és Csatóné Prókó Annamária tanító nénik tartották.
Köszönjük a kedves szülőknek, hogy ekkora figyelemmel, érdeklődéssel fordultak iskolánk felé, és ekkora kíváncsisággal várják gyermekeikkel együtt az első osztályt. Köszönöm, hogy ezt a délelőttöt ennek az eseménynek szentelték, nagyon jó érzéssel töltött el mindannyiunkat a résztvevő tanulók, és a szülők szép száma is.
Köszönet Wenner-Várkonyi Attila polgármester úrnak, hogy velünk volt, és azt is, hogy számos teendője ellenére sokáig körünkben maradt!

Takácsné Szilágyi Erzsébet

A hozzászólások nem engedélyezettek!