“Kerékpáros Iskola Kupa” helyi és megyei döntő

"Kerékpáros Iskola Kupa” „Ki a mester 2 keréken”
2018. március 28. Kunszentmárton

A Városi Balesetmegelőzési-Bizottság a tavaszi szünet kezdete előtti utolsó tanítási napon, szerdán reggel 19:00 órai kezdettel rendezte meg a járás iskolájának részvételével a városi elődöntőt. A versenyekre 70 fő fölötti létszámban neveztek a környező településekről. A Kunszentmártoni Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola 23 fővel képviseltette magát.
A verseny elméleti KRESZ-tesztlap kitöltésével kezdődött, majd kerékpáros ügyességi számokból álló gyakorlati feladatokkal folytatódott.
A „Kerékpáros Iskola Kupa” az 5-8. évfolyamos leánytanulóknak sikerült a legjobban hiszen, mindhárom dobogós helyen iskolánk gyermekei állhattak. 1.hely: Géczi Vanessza 6. a, 2.hely: Paulovics Panna 7. b, 3.hely: Kiss Nóra 7. c
A megyei döntőbe jutás mellett a versenyzők vásárlási utalványokat kaptak.

Gratulálunk!

 

Kerékpáros Iskola Kupa - Megyei Döntő
2018. április 14. szombat

A megmérettetésre csak Géczi Vanessza 6. a osztályos tanuló tudott eljönni, sajnos! A többi kunszentmártoni győztes még a póttag is bizonyos okok miatt távol maradt a döntőtől, de igazán sajnálhatják ezt. A Reptárban rendezett versenyen elméleti és gyakorlati versenyszámok voltak. Vanessza tudásához mérten vette az akadályokat, képviselte Kunszentmárton. Sok-sok ajándékkal gazdagodva a kora délutáni órákban érkezett vissza városunkba.

Vincze Béla 

KDSE elnök

A hozzászólások nem engedélyezettek!