Országos verseny a Dani Margit Sportcsarnokban

Országos verseny a Dani Margit Sportcsarnokban

A IV. Országos Majorette Bajnokság és „Kunszentmárton Open” Majorette verseny került megrendezésre a Magyar Majorette Szervezetek Szövetsége és a Dalma Dance Club S.E. szervezésében 2018. május 12-én a Dani Margit Sportcsarnokban.
A nagyszabású rendezvényen több, mint 1200 nevező vett részt majd harminc településről. A reggeltől estig tartó rendezvény fegyelmezett koncentrációt igényelt, hiszen a cél az európai bajnokságra való kijutás. A Dalma Dance Club kunszentmártoni tagozatának három korosztálya indult nem csekély sikereket szerezve. Az óvodások csoportja tradicionális botos, modern botos és pom-pom kategóriában indult, egy arany és két ezüstérmet szereztek. A kis csapat tagjai: Lénárd Orsolya, Kardos Boglárka, Zsíros Viktória, Kupeczi Janka, Bíró Dorka, Kiss Barbara, Tóth Jázmin, Prievara Anna. A középső, kadett korosztály résztvevői: Varga Kata, Pál Petra, Balajti Adél, Kovács Kira, Szilágyi Barbara, akik modern botos és pom-pom kategóriában egy arany és egy ezüstérmet szereztek. A senior korcsoport basic szinten modern botos, tradicionális botos és eszközös kategóriában három aranyérmet nyertek. A korcsoport tagjai: Szőke Lili, Árvai Anett, Árvai Henriett, akik a tiszaföldvári és mezőtúri
mazsorett csoportokkal vettek részt a rendezvényen.

Egyik nagy reménységünk, Pásztor Szonja, egyéniben kijutott az európai
bajnokságra, melyet Prágában rendeznek 2018. július 3-án.
A Dalma Dance Club S.E. a táncóráit a Szabó Gyula Művelődési Házban tartja minden héten, továbbá a közösség a nyáron tánctáborba várja a táncolni vágyókat.

Győrfi Dalma

A verseny képei az alábbi linken megtekinthetőek!

A hozzászólások nem engedélyezettek!