RONCSDERBI

RONCSDERBI

2018. május 20-án került megrendezésre az Országos Gyorsasági Roncsderbi 2018-as idényének első futama. A verseny előkészületeit kicsit beárnyékolta a május 1-jén Ásotthalmon egy amatőr szervezésű rendezvényen történt szerencsétlen baleset. A kunszentmártoni szervezőknek a legfontosabb feladatuknak tekintették a nézői biztonság megteremtését, versenyzői szempontból egyaránt. Több újítást is hozott a verseny. A nézők számára kamionokat helyeztek el a pálya mentén, így biztonságos, árnyékos helyről volt lehetőség a 19 futam megtekintésére.
A versenypálya nyomvonala is módosult, épült egy lassító a depó előtt, valamint egy gumifal. A nézők színvonalas kiszolgálását az Ászok Söröző és a Pótkerék korcsma biztosította a második alkalommal felállított városi sátor alatt. A kilátogató nézősereg izgalmas futamokat láthatott.
A roncsderbi versenyében kunszentmártoni versenyzők is szép számmal és eredményesen szerepeltek. Kurucz Patrik a terepgokart kategóriát nyerte meg, míg testvére Kurucz Dani a roncsderbi junior kategóriában diadalmaskodott. Ezzel azonban még nem volt vége. Talmácsi Zsolt a Lada nagy kategória dobogójának állhatott a legmagasabb fokára. Bárdos Tamás, aki a születésnapját ünnepelte a 6. helyen végzett.
Sajnos Kurucz Csaba és Szántó Norbert ütközés miatt a verseny feladására kényszerült, de a helyi közönség így is kitörő örömmel ünnepelte Őket.

Köszönjük valamennyi támogatónak, akik egy emberként megmozdultak a rendezvény sikere érdekében. Valamennyi résztvevőé, segítőé a SIKER!!!

Jó volt kunszentmártoninak lenni ezen a napon!

Támogatóink voltak:
Túrszol Kft Mezőtúr, Kontér Béla ügyvezető, Kunszentmárton Város Önkormányzata, Wenner-Várkonyi Attila polgármester, Fazekas János alpolgármester, Hoffman Zsolt jegyző, Katona Transped Kft, Benke Tibor, Benke György gazda, Imrei István Kft., Imrei István tulajdonos, Imrei László, Tóth József gazda, Bolyán Norbert vállalkozó, Mesterszállási Önkéntes tűzoltók, Merényi Attila gazda, Kunszentmártoni Városi Polgárőrség, Veres István tanácsnok, Benke Zoltán, Laczkó János, Oberna István, Kiss Csaba, Tóth Mihály, Rácz Dezső, Dél Marketing kft, Kollár Autószervíz, „Kis Csont”, Városgondnokság Kunszentmárton (Katona Zsolt igazgató), Bácsvíz Zrt. (Kiss György igazgató), Hámori Attila, Seöbő Tibor és Szabó János, Holló István, Kurucz Csaba autóalkatrész bolt, Komáromi Tamás, Szántó Norbert, Talmácsi Zsolt, Fülöp Miklós

Az eredményeket és a roncsderbivel kapcsolatos információkat a http://gyorsasagironcsderbi.hu oldalon találja.

Szabó Zoltán

A Roncsderbi képei az alábbi linken megtekinthetőek!

A hozzászólások nem engedélyezettek!