Ballagás és tanévzáró az általános iskolában

Ballagás és tanévzáró az általános iskolában

A Kunszentmártoni Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola a ballagást és tanévzáró ünnepséget 2018. június 16-án tartotta. Takácsné Szilágyi Erzsébet igazgató asszony megható gondolatokkal engedte útjukra a ballagókat. A legfontosabb feladat az életben a hittel és célokkal élés.

Újból lezárult egy tanév, a végzősök elbúcsúztak az iskolától, az osztálytársaktól, a tanáraiktól és az alsóbb évfolyamosoktól. Jusztin Boglárka, Farsang Réka és Molnár Viktor köszönt el a ballagók nevében, majd a hagyományok szerint a átadták a kopjafát a 7. osztályosoknak.

Wenner-Várkonyi Attila polgármester úr beszédét követően megjutalmazta azon diákokat, akik kimagasló teljesítményükkel öregbítették az iskola jó hírnevét. Ezek alapján oklevelet és könyvjutalmat vett át: Beke Lilla Gréta 3.b megyei és országos versmondó versenyeken elért dobogós helyezéseiért. László Enikő 3.c megyei és országos versmondó versenyeken elért dobogós helyezéseiért.
Kiss Csaba 6.a a Németh József Informatikai Emlékverseny országos döntőjén elért 1. helyezésért, és a testvériskolai kapcsolatban való aktív részvételéért. Mikus Máté 7.a A diákolimpia országos döntőjén cselgáncs (judo) sportágban elért 3. helyezéséért. Földi Máté 7.c. Az ergométeres diákolimpia országos döntőjén elért 3. helyezéséért. Szabados Sándor László 8.a A diákolimpia országos döntőjében labdarúgás, atlétika és ergométer sportágakban elért kimagasló eredményeiért. Paulovics Panna 7.b. Az országos képzőművészeti versenyeken és a városi, járási szavalóversenyeken elért kiemelkedő eredményeiért. Vitkó Katalin Réka 7.c A képzőművészeti és a természettudományos versenyeken, rendezvényeken elért folyamatos sikereiért. Jusztin Boglárka 8.a Iskolai és városi rendezvényeken való szerepléséért, az iskolai és városi közösségi rendezvényeken végzett tevékenységéért. Nálhi Janka 8.a A megyei német nyelvi versenyeken négy éven keresztül elért eredményeiért. Nevelőtestületi dicséretben részesült Balogh Zsófi Zoé 8.a osztályos tanuló. A tanévben 48 tanuló ért el kitűnő tanulmányi eredményt.
Az 1. a osztályból Benke Nóra Emma, Czakó Ferenc, Karsai Vivien, Katona József, Péter-Szabó Réka, Szente Alexa és Tábori Nóra. Az 1. b osztályból Burka Vanessza Leila, Czakó Fruzsina, Czuczi Emese, Csató Attila, Csató Emese, Fazekas Dóra Karina, Kardos Boglárka és Süveges Dóra. A 2. a osztályból Hámori Szabolcs és Ottmár Dorka. A 2. b osztályból Hürkecz Ádám, Nagy Sára Katalin, Pozderka Gergely Mátyás, Ugrai Áron és Vincze János. A 2. b osztályból Harangozó Attila és Varga Noel. A 3.a osztályból Kovács Lilla és Vistyik Nadin. A 3.b osztályból Beke Lilla Gréta, Katona Anita Anna és Nálhi-Tóth Panka. A 3.c osztályból Kovács Anna Zsanett. A 4.a osztályból Balajti Adél, Kozák Lora, Langer Zsuzsanna Rózsa és Szabados Tünde Rózsa. A 4.b osztályból Csinger Boglárka, Mátyus Dóra és Pálinkás Nadin. A 4.c osztályból Bihari Borka, Fóth Gabriella és Smadi Nisreen. Az 5.c osztályból Harmati Barbara, Kéki Tamara és Péter-Szabó Anna. A 6.a osztályból Kiss Csaba és Merényi Máté. A 7.b osztályból Paulovics Panna. A 8.b osztályból Kovács Alexandra Lili és Lengyel Laura.
Kiemelkedő szorgalmáért dicséretet érdemelt: az 1.a osztályból Donka Máté, a 1.b osztályból Pósa Máté. A 2.a osztályból Nagy Alexa Anna, Nálhi Kincső és Kovács Gábor Zsolt. A 2.c osztályból Kéki Regina Zora és Sléder Szabolcs Márk. A 3.b osztályból Rácz Gergő és Wenner-Várkonyi Réka. A 3.c osztályból Szabó Kitti. A 4.a osztályból Kardos Lőrinc és Képes Zsombor. Az 5.c osztályból Csáki Márk és Kovács Zsófia Anna.
Dicsérő oklevélben részesültek példamutató magatartásuk és szorgalmuk miatt: az 1.a osztályból Gulyás Dorina és Kurucz Patrik. Az 1.b osztályból Biró Ferenc és Kovács Szilvia. A 2.a osztályból Kardos Tamás, Vida Zoltán és Zsidó Bence. A 2.b osztályból Sineger Dániel. A 2.c osztályból Szilák Zsombor, Pálinkás Réka és Pap Petra. A3.a osztályból Vistyik Nelli. A 3.b osztályból Farkas Norbert, Sári Lilla Márta, Szűcs Luca és Talmácsi Andor Krisztián. A 3.c osztályból Monori Lilla és Tasi Alexandra. A 4.b-ből Benke Lili Noémi, Kulik Angéla és Négyesi Lara. A 4.c osztályból Bihari Gerda és Kasza Barnabás. Az 5.a osztályból Fazekas Máté László és az 5.b osztályból Hircze Fanni. A 6.a osztályból Kiss Dorina, Kiss Tamara és Nagy Marcell. A 6.c osztályból Balga Nikolett, Hegedűs Laura Hanna, Király Dorina, Kurucz Dániel, Molnár Zita Erika és Szabados Anna Mária. A 7.c osztályból Gyevnár Zsófia, Kiss Nóra és Szőke Lili. A 8.a osztályból Balga Nóra és Nálhi Janka. A 8.b osztályból Balogh Lili Anna és Révész Máté. Kiemelkedő szorgalmáért oklevélben részesült az 5.b osztályból Csató László, Pálinkás Enikő Anna és Romhányi Kitti Erzsébet. A 6.a osztályból Balla Dániel, a 6.b osztályból Bódi Márkó, Czakó Virgínia, Egedi Kata, Fekete Krisztián, Francz Klaudia, Jónás Balázs, Kaló Adrienn, Katona Mihály, Laczkó Bence. A 7.a osztályból Krenács Máté, Képes Róbert és Szente Dávid. A 7.c osztályból Marton Nóra. az év sportolója címben részesültek Szakács Levente 3.b és Földi Máté 7.c osztályos tanulók.
A szülői közösségből köszönetet mondtak Dávid Ildikónak és Szabóné Táborosi Hajnalkának. Az osztályban, a diákönkormányzatban, az iskolai közösségért végzett munkáért dicséretben részesültek a 4.b osztályból Kispál Johanna és Kulik Angéla. A 4.c osztályból Ambróz Gábor és Basa Viktória Alexandra. Az 5.a osztályból Gödön Zsanett Zita és Ugrai Nándor. Az 5.b osztályból Csató László és Hircze Fanni. Az 5.c osztályból Varga Márk és Veres Iván. A 6.a osztályból Balla Dániel és Nagy Marcell. A 6.b osztályból Ország Kata és Varjasi Attila. A 6.c osztályból Szabados Anna Mária és a 7.a osztályból Szente Dávid. A 7.b osztályból Szőllősi Nóra és Turai Gréta. A 7.c osztályból Kiss Emese Blanka, Vitkó Katalin Réka és Szőke Lili. A 8.a osztályból Szabados Sándor László és Tóth Csaba. A 8.b osztályból Kardos Gergő és Molnár Viktor.A kiemelkedő sportteljesítményéért dicséretben részesült Csík Csongor 5.c, Mikus Máté 7.a, Földi Máté 7.c, Balogh Zsófi Zoé 8.a, Szabados Sándor László 8.a, Árvai Máté 8.b,Mucsi Richárd 8.b, Révész Máté 8.b.

Minden tanulónak és a nevelő-testületnek jó pihenést,
feltöltődést kívánunk a nyárra!

Herczeg Renáta

A ballagás képei az alábbi linken megtekinthetőek!

A hozzászólások nem engedélyezettek!