Amatőr Zenei Fesztivál

Amatőr Zenei Fesztivál

Az amatőr zenei fesztivál megrendezésére 2018. augusztus 4-én került sor a Főtéren. A fellépők között sok tehetséges zenei formáció szerepelt, több környező településről rock, pop, punk és népzenei stílust is képviselve.
Városunkat a 3 generáció képviselte nem kevés sikerrel. Minden fellépő igényes, felkészült produkciót nyújtott. Mindegyik formáció örült a megkeresésnek, hiszen az amatőr zenekarok ezekben a műfajokban kivált kevés szereplési lehetőséghez jutnak.
Szentest az Enemy Efforts és a The Bounders, Tiszaföldvár városát a Lévai Band és a Tisza Band képviselte, Kecskemétről pedig a Dear Killer Punks együttes érkezett, továbbá fellépett a Nukleon Old Boys.
A lakók közül sokan felvetették a punk stílusban játszó zenekarok többségét. Azon zenekarokat tudtam szerepeltetni, akik jelentkeztek, hiszen csak az útiköltséget tudtam biztosítani számukra. Ismertebb együtteseket meghívni anyagi lehetőségeim nem engedték. Az ingyenes rendezvényen a műfajt kedvelők szomját a Szalon Söröző oltotta. Az utóbbi idők legjobb minőségű hangosítását a GPRO kitűnően biztosította. Az Amatőr Zenei Fesztivál megszervezésével sok éves álmom valósult meg.

Köszönöm a támogatást Boldog István országgyűlési képviselőnek, Wenner-Várkonyi Attila polgármesternek, Imrei István képviselőnek, a Kollár Attila Autószervíznek, Benke Tibornénak, a Talmácsi Cukrászatnak, a Győri Szervíznek és az Anna Cukrászda és Pizzériának.

Szabó László főszervező

DSC_0734

DSC_0738

 

A hozzászólások nem engedélyezettek!