Családi majális

Családi majális

Kunszentmárton Város Önkormányzata és a Kunszentmártoni Általános Művelődési Központ közös szervezésében valósult meg május 1-jén városunkban a Családi majális. Az esemény kora reggel a hagyományos fúvószenekari ébresztővel vette kezdetét, de a nap folyamán egy koncert keretében mosolyt csalt még a közönség arcára a Kunszentmártoni Fúvószenekar. Délután a vállalkozó kedvűek számára a Haranglábnál íjászkodásra nyílt lehetőség, az Országzászlónál pedig kézműves foglalkozás.
A Dalma Dance Club táncbemutatója után Wenner-Várkonyi Attila polgármester köszöntő gondolataival fogadta a Főtérre érkező szórakozni vágyókat. A nagy sikerű RoBoT Acoustic koncertet követően a színpadra lépett a USNK, az X-faktor nyolcadik évadának győztes rapduója. Az estét utcabál zárta Dj Tomk@-val. Köszönet minden közreműködőnek, akik hozzájárultak a Családi majális sikeres lebonyolításához.

 

Családi Nap a Szent Márton Alapítvány szervezésében

A Szent Márton Plébánia és az Alapítvány által 2018-ban nyert, esélyegyenlőséget elősegítő EFOP 1.3.7.-17-2017-00051-es kódszámú pályázat tudta adni az alapját ennek a vidám családi napnak, mely május elsején zajlik Kunszentmárton főterén, családok számára összeállított játékos vetélkedő sorozat és zenei élmény a zeneiskola tanárainak előadásában.
Rendezvényünkre meghívtuk a kunszentmártoni Roma Nemzetiségi Önkormányzatot illetve a Mozgássérültek Tiszazugi Egyesületét, a kapcsolat kiépítése, tartása érdekében a Szent Márton Alapítvánnyal.
A játékra jelentkező családok – nagyszülők, szülők, gyerekek – boldogan, jó kedvvel vetélkednek a moderátorok által összeállított feladatokban. A vetélkedő után a zeneiskola tanárai fellépése szórakoztatta a nézőket zenés – dalos gyerekműsort, gyermekdalokat adtak elő. A pályázat lehetőséget biztosított a szereplők és nézők megvendégelésére, étkezési jegy ellenében streetfood étkezésben részesülhetek a büfénél. Remélhetőleg maradandó élményt szerzett ez a nap a résztvevőknek.

A Családi majális képei az alábbi linkeken megtekinthetőek!

A Családi majális képeinek 1. része. 

A Családi majális képeinek 2. része.

A hozzászólások nem engedélyezettek!