Kézilabda

Mezőtúri AFC Syngenta – UniTurn Kunszentmártoni KSK
23 : 21 / 14 : 10 /

Kunszentmárton: Subicz A. Tóth L. 3/3 Danku Cs. Cselovszki Cs. 6/3 Kovács A. 1 Fekete K. 1  Danku S. 1 Krasznai G. 6 Szabó Á. 1 Csanádi A. 2 Karsai T. ifj. Tóth L. Varga I. Polgár  Gelley Dávid a héten újabb műtéten esett át,, így továbbra is nélkülözni voltunk kénytelen a játékát, a tavaszi szezonban már semmiképpen sem léphet pályára.
Egy rendkívül izgalmas, változatos, színvonalas kemény mérkőzést játszottunk, az 53. percben még teljesen nyitott volt a mérkőzés, sajnos a végjáték nem nekünk kedvezett!
Az első játékrészben hol itt, hol ott esett gól, a 8. percben 5 : 5, a 19. percben 9 : 9 volt az állás. Subicz Attila kapusunk remek formában védett, több esetben is ziccert hárított!
A 24. és a 29. perc közötti időszak számunkra nem volt kedvező, ugyanis hirtelen a játékvezetők három büntetőt ítéltek a hazaiak javára, sőt még csapatunkat 2 perces büntetéssel is sújtották, továbbá kaptunk még egy üres kapus gólt is. A kiállítás, és az egyik büntető valamennyiünk szerint jogtalan volt.
Mint az ilyenkor lenni szokott, ez a hazaiaknak kedvezett,és így alakult ki a félidei 14 : 10 -es eredmény. A második játékrészben jól védekeztünk, és ha lassan is, de kezdtünk feljönni, a 44. percben 17 : 16 volt az állás, sőt Jacsa büntetőjével kiegyenlítettünk, 17 : 17 !
Sajnos, ekkor Danku Csaba a harmadik kiállítását követően piros lappal végleg kiszállt a játékból, de Jacsa büntetőt hibázott, sőt a kipattanó labdát a kapus védte, így nem tudtunk előnyre szert tenni. Az 53. percben 19 : 19 volt az állás, a védekezésünk nem működött a legjobban, a hazaiak beállósa két gólt szerzett, 56. perc 22 : 19 majd a végjátékban Jacsa büntetőből szerzett góljával alakult ki a 23 : 21 -es végeredmény.
Összességében jól játszottunk, bármi lehetett volna a végeredmény, sajnos ma nem sikerült a bravúr!
Legközelebb Újkígyós csapatával játszunk.


Hajrá Kunszent!

Szánthó Ferenc

A hozzászólások nem engedélyezettek!