Könyvtári piknik

Könyvtári piknik

2019.06.07-én tartottuk Könyvtári piknik rendezvényünket, amelyen kicsi kortól az idősebb korosztályig mindenki talált kedvére való programot.

A témanap Andrássy Réka és Vámos Eszter interaktív mese előadásával kezdődött, amelyben az óvodás és az általános iskolás gyermekek is aktívan részt vettek.

A középiskolás korosztályt filmes kvíz játékra invitáltuk, mely láthatóan tetszett nekik.

Egy író-olvasó találkozóval is kedveskedtünk az általános iskolás tanulók számára, Bosnyák Viktória mutatta be regényeit. A tanulók többsége könyvekkel érkezett, amit az előadás után dedikáltatott is az írónővel. Témanapunk ideje alatt a hozzánk látogatókat megvendégeltük limonádéval, szörppel, pogácsával, illetve zsíros kenyérrel.

A programot az EFOP-3.3.2-16 Kulturális intézmények a köznevelés eredményességéért c. pályázat keretein belül tartottuk, amely a Mesés Tiszazug - Szokások, hagyományok, régi történetek a Tiszazugban nevet viseli.

Rendezvényünk támogatói voltak: Mónika Zöldségese, Fanni Zöldség-Gyümölcs, GIO Bt., Kaposi Hús, HUNGERIT ZRT., Shemsi Albán Pékség, FÉLEGYHÁZI PÉKSÉG KFT., SZASZKÓ PÉKSÉG KFT. Jász-Sütőház Kft. Támogatásukat ezúton is nagyon köszönjük!

 

A könyvtár munkatársai

 

DSC_0292 DSC_0327DSC_0210 (1)

 

A hozzászólások nem engedélyezettek!