Kosárlabdamérkőzés a Dani Margit Sportcsarnokban

Felkészülési kosárlabda mérkőzés a Dani Margit Sportcsarnokban

2019. szeptember 2-án a Dani Margit Sportcsarnokban megrendezésre került a Szolnoki Olaj - Atomerőmű Paks mérkőzése. A Sportcsarnok megtelt a kosárlabda szerelmeseivel. A kezdődobást Wenner-Várkonyi Attila polgármester végezte. Az izgalmas összecsapás a Szolnok csapatának győzelmével zárult 95-65 eredménnyel. A félidőben a Ricsilla Sport Kft. utánpótlás csapatai tartottak bemutatót a közönségnek. Balogh László, a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kosárlabda Szövetség elnöke felajánlotta a szövetség nevében, hogy örömmel szerveznének utánpótlás tornákat a serdülő korosztály számára Kunszentmártonban. Bízunk abban, hogy újra beindul városunkban a kosárlabda élet.
Köszönet az esemény támogatóinak: Uniturn Kft., Kunszentmártoni Ipari Park Kft, Katona Transsped Kft., Wenner-Várkonyi Attila polgármester, Fazekas János alpolgármester, Jauernik István, Imrei István képviselők és ó a Kunszentmártoni Kézilabda Sport Klub. A felajánlott értékes tombolatárgyakért külön köszönet Szánthó Ferencnek és a Szolnoki Olaj Shopnak.

Sárközi György szervező

A Szolnoki Olaj KK – Atomerőmű SE Kosárlabda mérkőzésén részt vettek a RICSILLA Sport Kft. utánpótlás játékosai, valamint a Kosárpalánta 1-4. évfolyam játékosai, és a szarvasi versenyzők egy része. A kiválasztott gyerekek bekísérték a csapatok játékosait a mérkőzés kezdetekor. A nagyszünetben a Kosárpalántások a Kenguru, valamint a Gyermek korosztály labdás bemutatóval kedveskedett a nézőknek Darida Károlyné, Sári Mária és Vincze Béla felkészítők irányításával. Köszönjük a szervezőknek a közreműködési lehetőséget, nagy élményekkel távoztak a gyerekek mérkőzés lefújása után a Dani Margit Városi Sportcsarnokból.

Vincze Béla testnevelő tanár

A mérkőzés képeinek teljes galériája az alábbi linken megtekinthető.

A hozzászólások nem engedélyezettek!