A IX. Kunszentmártoni Darts Verseny

A IX. Kunszentmártoni Darts Verseny

Köszönetet szeretnék mondani MINDENKINEK! Közösségből jelesre vizsgáztunk. A IX. Kunszentmártoni Darts Versenyen annyi örömet szereztetek nekem személy szerint és csak megerősítettetek abban hogy, van értelme ezeknek a rendezvényeknek. 62 férfi és 8 hölgy kezdte meg ma délelőtt 9 óra magasságában a célba dobást. A férfiak 16 csoport 96 meccsén döntött a továbbjutás sorsáról. Az alapszakasz után 32-en küzdhettek a fődíjért, de a kiesett dartsosok sem maradtak játék nélkül. A Lucky Looser (kiesett játékosok versenye) elsőségét Török Róbert ragadta magához, aki a legtöbb 180-as különdíjunkat is hazavihette. Viszont a legmagasabb kiszálló trófeát Horváth Tibor szerezte meg a profikra nézve is szép 160-as eredménnyel. A főmezőny szoros küzdelmeket hozott. Fehér Attilát(3.) és Kozák Ferencet(2.) a Tiszatenyőiek kiválósága Füleki Sándor taszította le a dobogó legfelső fokáról.
A hölgyek nyolcan mérettettek meg, s nagy küzdelem árán a bronzot Pócsi Andrea, a második helyet Lajáné Turcsányi Mária Dóra, s a messze földről( Hollandiából csak ezért ide utazó) Miranda Ollargiu hódította el az első helyért járó kupát és ajándékcsomagot.
Legeredményesebb junior versenyzőnk Rontó Máté mindössze csak 13 évével is megmutatta a felnőtt mezőnynek, hogy számolni kell a fiatal generációval. Az első, ami örömmel tölt el, hogy rendezvényünkre többek között olyan nagy városokból is eljönnek, mint Debrecen, Szeged, Tiszatenyő, Budapest, Szolnok, Nagykőrös, stb... Másodsorban az, hogy olyan kapcsolatok alakulnak ki ezeken a rendezvényeken ami példa értékű bárki számára. Tudom, hogy jó úton járunk a Szentmártoni Darts barátokkal.
Szeretném elsősorban megköszönni azoknak, akik ott voltak, s a befektetett időt, energiát nem sajnálták, hogy a rendezvényt ilyen színvonalúra tudjuk emelni. További támogatóink: Kunszentmártoni ÁMK, SKF Csapágybolt Kunszentmárton, Makula Optika, Wenner-Várkonyi Attila polgármester, Benke György e.v., Kunszentmártoni Torna Egylet. A januári versenyre is nagy szeretettel várunk mindenkit. Vigyétek hírét e kisvárosnak. Legyünk minél többen. Ünnepeljük a Darts játékot a világbajnokság utáni időszakban.

Köszönöm mindenkinek!

Csáki Ferenc

A rendezvény képei az alábbi linken megtekinthetőek!

A hozzászólások nem engedélyezettek!