Köszönet

Tisztelt Kunszentmártoniak, a volt Állami Gazdaságban
és Istvánházán élők! Tisztelt Kungyaluiak!

Szeretném tiszta szívből megköszönni Önöknek a bizalmat, hogy ismét Kunszentmárton Város polgármestereként dolgozhatom szeretett városunkért! Köszönöm azoknak is, akik nem rám szavaztak, de éltek választójogukkal. Ez nagyon fontos. Gratulálok Révész Lajos polgármester-jelölt úrnak az elért eredményhez! Köszönöm, hogy a választás éjszakáján személyesen gratulált, és felajánlotta segítségét.
Számítok rá. Gratulálok a megválasztott önkormányzati képviselőknek! Munkájukhoz erőt, kitartást, jó egészséget kívánok! Gratulálok továbbá azoknak a jelölteknek is, akik most nem kaptak bizalmat a testületi munkára, de vállalták a megmérettetést, és ötleteikkel, javaslataikkal hozzájárultak ahhoz, hogy minél több ember ismerje meg elképzeléseiket!
A szavazatok számomra egyértelmű legitimitást és erős felhatalmazást jelentenek, hogy a megkezdett munkát tovább folytassam. Szeretném, ha a polgármesteri program mellett (mely közép- és hosszútávú célokat fogalmaz meg) a megválasztott képviselők és az összes jelölt elképzelései megvitatásra és lehetőség szerint beépítésre kerülnének abba a gazdasági programba, melyet a képviselő-testületnek kell megalkotnia a következő öt évre.
Lehetőséget biztosítok arra is, hogy a lakosok is elmondhassák véleményüket, a város fejlődése érdekében megfogalmazott ötleteiket, javaslataikat.
Köszönetem fejezem ki továbbá a Helyi Választási Bizottságnak, a bizottság tagjai az önkormányzati választás ideje alatt lelkiismeretes munkát végeztek. Végezetül szeretném Önökkel tudatni, hogy nem pozíciót, hanem munkát vállaltam. Pártpolitikai, ideológiai, világnézeti hovatartozástól függetlenül számítok mindenkire, aki együttműködve szeretne tenni Kunszentmártonért.
Munkámat továbbra is várospolitikai elvek mentén, a többség érdekeit maximálisan figyelembe véve határozottan, de alázattal kívánom folytatni szeretett városunkért, Kunszentmártonért.

Számítok Önökre!

Tisztelettel és szeretettel:

Wenner-Várkonyi Attila polgármester

A hozzászólások nem engedélyezettek!