Újabb szórakozási lehetőség városunkban

Újabb szórakozási lehetőség városunkban

 

Kunszentmártonban élő fiatalként fontosnak tartom a helyi és a környéken élők számára a szórakozás lehetőségének biztosítását. Álmodtam egy nagyot és nyáron megrendeztem a Beach Partyt a Körös parton, sok segítő, támogató közreműködésével. A jó hangulatot a Tanárock zenekara alapozta meg, majd jómagam, mint szervező Dj Tomk@ folytattam. A következő nyáron magasabbra téve a lécet két napos rendezvényt szeretnék megrendezni több fellépővel. A tengerparti szórakozás élményét emelték Oberna István pálmafái.

Novemberben pedig az időszaknak megfelelően Halloween Partyt szerveztem a Szabó Gyula Művelődési Központban, ahol az eladott jegyek száma meghaladta a kétszázat. A kezdő hangulatot megalapoztam retro és mai slágerekkel, utána két eddig még ismeretlen fellépő vette át a dj pultot Dj Emix és Lolita személyében.

Hálás köszönettel tartozom a közreműködő segítségnek: Bódi Ádámnak, Korkmaz Onurnak, a Darts barátoknak, a Szabó Gyula Művelődési Központ munkatársainak, Szarka Lászlónak, a hűsítő italokért és a Kunszentmártoni Betyár seregnek a helyszín biztosításáért, továbbá a rendezvényt támogató minden magánszemélynek és vállalkozónak.

Bízom a további sikeres folytatásban.  

Kiss Tamás - szervező

A Halloween bulin készült képek az alábbi linken megtekinthetőek!

A Beach Partyn készült képek az alábbi linken tekinthetők meg!

A hozzászólások nem engedélyezettek!