Táncdalfesztivál Gála Kunszentmártonban!

Táncdalfesztivál Gála Kunszentmártonban!

2019. november 12-én került megrendezésre második alkalommal a Szolnok Televízió szervezésében a Táncdalfesztivál Énekverseny Döntője Szolnokon a Cserkész Házban. Ezen a versenyen indult el Cseh-Niczky Nikolett, a Kunszentmártoni Zeneiskola igazgatóhelyettese, aki énekhangjával lenyűgözve a zsűrit és a dobogó legfelső fokán végzett. Ennek okán került megrendezésre 2019. december 15-én 15 órától Kunszentmártonban a Táncdalfesztivál Gála műsor a Szabó Gyula Művelődési Központban, ezzel kapcsolatban kértük meg a verseny győztesét, meséljen a Gáláról:

„ Hatalmas élmény volt számomra a döntőben, mikor kimondták a nevem, hogy első lettem! Alapvetően az élmény volt az elsődleges, amiért elindultam a versenyen, és az, hogy a NoName zenekarral énekelhessek. Nagyon fontosnak tartom azt is, hogy ezzel példát mutathassak a növendékeimnek.

A verseny után azt éreztem, hogy ezt a hangulatot és műsort meg kell mutatnom és át kell adnom a kunszentmártoni közönségnek is. Ezért született meg a gondolat bennem, hogy legyen az első gála városunkban. El is kezdtük a szervezést Torda Ferenccel, a Szolnok Tv műsorvezetőjével. Nagy örömünkre rengeteg jószándékú és segítő ember állt mellénk és támogatta a rendezvény megvalósulását, akiknek nem lehetünk elég hálásak!

Fő támogatónk volt Wenner-Várkonyi Attila Polgármester Úr közbenjárásával Kunszentmárton Város Önkormányzatának Képviselő testülete.

Támogattak még: Imrei István, A Kunszentmártoni Zeneiskola, Benke Tiborné, a Győri Autószervíz, Wenner-Várkonyi Attila, Veres István, Katona Tüzép/Katona Transsped Kft., Jokity Zita, Szaszkó Antal, Sellő Kft, a Kunszentmártonért Egyesület, Jauernik István, Kiss Sándor, Dr. Fazekas Margit, Gácsiné Bozsik  Magdolna, Imrei László Mátyás, Sárközi György, Szarka László, Kardos Balázs, Talmácsi Cukrászda, Oberna István, Mónika zöldséges, Farkas Erika és Csatóné Szaszkó Mónika.  Köszönjük!

Az est folyamán fellépett még Czibolya Éva, Vanya-Lőrinc Veronika, Bagi Zoltán, Fejes István és Kiss Attila Andor. Az első részben a hat énekes zenei alapra énekelt, majd a NoName zenekar kíséretében hangzottak fel a dallamok. A zenekar érdekessége, hogy a hét tagból 4 fő a Kunszentmártoni Zeneiskola művésztanára (Bahil Attila, Cseh András, ifj. Cseh András és Varga Ákos). Az énekes produkciókat követően Kiss Erzsébet Eliza Tiszainoka Polgármestere megajándékozott minden énekest és Wenner-Várkonyi Attila Kunszentmárton Polgármestere átadta ajándékát és az első helyezésért járó serleget is.

A gála műsort Poór Péter fantasztikus előadása zárta, aki fiatalos megjelenésével  és régi slágereivel hatalmas sikert aratott. Záró akkordként minden résztvevő az állva éneklő közönséggel adta elő a Mennyből az angyal és Pásztorok, pásztorok című karácsonyi dalokat.

Nagy öröm számomra, hogy megvalósulhatott ez a rendezvény városunkban és bízom abban, hogy maradandó élményekkel tért haza mindenki!

Áldott, Békés Ünnepeket, Boldog és Sikerekben Gazdag Új Évet Kívánok Mindenkinek!”

 

Cseh-Niczky Nikolett

A rendezvényen készült képek az alábbi linken megtekinthetőek!

A hozzászólások nem engedélyezettek!