Szalagavató bál

Szalagavató bál

2020. február 7-én tartotta a Karcagi Szakképzési Centrum Kunszentmártoni Gimnáziuma, Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája a Szalagavató ünnepségét a Dani Margit Sportcsarnokban. A köszöntőket követően a ballagó diákok és osztályfőnökeik megkapták várva-várt szalagjaikat.

Molnár Ferencné tanárnő a technikus osztály osztályfőnökeként 5. éve segíti tanítványait turisztika és CAD-CAM informatikus ágazatban.

Szigeti Éva tanárnő a 12.K szakgimnáziumi osztály osztályfőnökeként segíti az érettségi vizsgáig eljutni tanítványait, akik szintén turisztika és CAD-CAM informatikus ágazatban tanulnak.

Pintér Edit tanárnő a KK13. osztály osztályfőnökeként a szakmai végzettség megszerzése után támogatja diákjait, hogy két év alatt megszerezzék az érettségi bizonyítványt is.

Márkusné Tóth Erzsébet tanárnő a 3/11. szakiskolai osztály osztályfőnökeként a szakmai bizonyítvány megszerzésében eladó és szerkezetlakatos szakmában segíti diákjait.

Dr. Právetzné Vincze Judit tanárnő a Szakképzési Híd program keretében működő osztály osztályfőnökeként a diákjait segíti eljutni a rész-szakképesítés megszerzéséig.

 

A szalagtűzés után a végzősök tradícionális táncot, bécsi keringőt mutattak be. Minden kedves végzős tanulónknak sok sikert kívánunk a következő időszakhoz, hiszen hamarosan számot kell adniuk tudásukról a szakmai illetve az érettségi vizsgákon!

Herczeg Renáta

A Szalagtűzés képei az alábbi linkre kattintva megtekinthetőek!

A bécsi keringőről készült képek az alábbi linkre kattintva megtekinthetőek!

A hozzászólások nem engedélyezettek!