Hírek az KÁMK Óvodából

FarsangIsmét elmúlt egy év. Újra itt a nyár. Az Önkormányzati óvoda, mint az előzőévekben is változatos programokkal gazdagította a napjait az ide járó gyermekeknek:

  • a Széchenyi lakótelep 3. szám alatt a bölcsőde óvodai részén a Teknős csoportban
  • a Deák Ferenc utcai Ficánka és Szitakötő csoportjaiban.

A második félévben színes és változatos tehetségfejlesztő tevékenységekben vettek részt óvodásaink képességeik, ismereteik bővítése, tapasztalatszerzés céljából. A tavaszi időszakban minden héten volt vízhez szoktatás, úszás a szarvasi uszodában.

Az Óvoda és a Kunszentmártoni Művelődési Központ együttes működtetése nagyon nagy lehetőséget hordoz magában az élménydús mindennapok kialakításához. A múzeumi foglalkozások heti rendszerességgel nyújtanak ismereteket szülőföldünk és a népi hagyományaink megismeréséhez. Az olvasóvá nevelés a könyvtári foglalkozásokon már óvodás korban elkezdődik. A Művelődési Központ színházi előadásai mindig felejthetetlen kulturális élményt jelentenek a kicsiknek.

Áprilisban volt az óvodai beiratkozás. Ezúton köszöntjük új óvodásainkat és szüleiket! Szeptemberben szeretettel várjuk őket mindhárom csoportunkban! Szeretnénk tájékoztatni a szülőket, hogy továbbra is fogadjuk azokat a gyermekeket, akik az önkormányzati óvodát szeretnék választani. A hét minden napján várjuk az érdeklődő kicsiket és szüleiket. A nyári időszakban is biztosítjuk az óvodai ellátást. 

Néhány kép az óvodai életükből a teljesség igénye nélkül.

Majzikné Sári Aranka

KÁMK óvodapedagógus

Anyáknapja a Szitakötő csoportban Kerékpározás Könyvtári foglalkozás Sakkoktatás Tapasztalatszerzés a fazeakas műhelyben Úszásoktatás

A hozzászólások nem engedélyezettek!