A Zeneiskola Adventi Növendékhangversenye

A Zeneiskola Adventi Növendékhangversenye

2016. december 2-án tartotta a Kunszentmártoni Zeneiskola hagyományos adventi növendékhangversenyét, melyre ismét sikerült szép számban megtölteni a Szabó Gyula Művelődési Központ mellett a szíveket is. Tanulóinknak mindig nagy megmérettetés egy koncertre való készülés, hiszen hosszú hetek kemény munkáját mutatták itt be a kedves közönségnek, rokonoknak, szülőknek, egymásnak! Iskolánk minden tanszaka bemutatkozott a legkülönbözőbb fajta előadásokban: gitár-, fuvola- és szaxofonkamara produkciók mellett, audio kíséretes karácsonyi dalok, néptáncosok, zongora négykezesek, énekes, hegedűs, rézfúvós műsorszámokat követően a szolfézscsoportosok éneke zárta a bő egy órás koncertet. Mindenkinek köszönjük, hogy megtisztelték tanulóinkat azzal, hogy részt vettek hangversenyünkön.

Találkozzunk 2016. december 21-én 18 órától a Katolikus Templomban, VII. Ünnepi Karácsonyi Hangversenyünkön, és várják velünk a legszentebb ünnep eljövetelét!

Mindenkinek Áldott Karácsonyi Ünnepeket, és Boldog Új Évet kíván: a Kunszentmártoni Zeneiskola valamennyi dolgozója és tanulója nevében:

ifj. Cseh András - igazgatóhelyettes

A hangverseny képei az alábbi linken megtekinthetőek!

A hozzászólások nem engedélyezettek!