Kézilabda mérkőzés

Kézilabda NB-II

UniTurn Kunszentmárton - PP Kiskunfélegyházi HTK 25 : 20 / 12:6/

Közel telt ház előtt, fergeteges hangulatú mérkőzésen RANGADÓ MÉRKŐZÉST NYERT A KUNSZENTMÁRTON!!! Az első percek az ismerkedés, és a kihagyott helyzetekkel telt el, hiszen 5 percet kellett várni az első gólra, ami Gelley Dávid nevéhez fűződik. Kevés gól esett, ami a két csapat kiváló, és kemény védekezésének tulajdonítható. A 12. percben, 3:3 volt az állás. Szép lassan kezdtünk elmenni, 6:5, majd a 22. percben már 9:5 volt az eredmény.
A 28. percben játékosunkat, Krasznai Gábort piros lappal a játékvezetők kiállították, egy szabálytalannak minősített védekezés miatt. Kapusunk, Subicz Attila remek védés sorozatát mutatta be, majd Gelley Dávid góljával 12:6-os félidei eredményt produkáltunk. Mi sem bizonyítja jobban a kiváló védekezésünket, a mérkőzés ennek a szakaszában a vendégek 11 percig nem tudtak gólt szerezni.

A II. játékrész nagyon rosszul indult, azt hittük, hogy a mérkőzés már a "zsebünkben" van, ez megbosszulta magát, 14:8,16:12, a 41. percben már csak 2 gól, 16:14 volt a javunkra. Sokat hibáztunk, ami kihagyott helyzetekben, és eladott labdákban mutatkozott meg.

A szoros eredmény, igen élénkké, és mondhatni paprikás hangulattá tette a mérkőzést, amiből a nézők profitáltak, hiszen egy színvonalas, küzdelmes csatát láthattak. A 47. percben, 1 gólra, 17:16-ra apadt az előnyünk. Ekkor nagyobb sebességre kapcsoltunk, és 20:16, majd 22:18 volt az eredmény a 53. percben, úgy, hogy kivédekeztünk egy kettős ember hátrányt is. Az 56. percben, ismét kettős létszám hátrányba kerültünk, a kapusunk Subicz Attila ismét remekül védett, ziccert hárított, majd az 59. percben Cselovszki Csaba góljával már 24:19 volt az állás. Néhány másodperccel a mérkőzés vége előtt, a szurkolóink hatalmas ovációja közepette, egy kínai figurás góllal, ismételten Cselovszki Csaba volt eredményes, és állította be a 25:20-as végeredményt! Ezzel a győzelemmel, hatalmas lépést tettünk a bajnoki cím megszerzése felé, hiszen visszaállt így a 7 pontos előnyünk, bár még igen nehéz 3 mérkőzés előtt állunk, / Köröstarcsa, Makó idegenben,/ Orosháza idehaza. Az utolsó két fordulóban Kiskunhalast hazai pályán fogadjuk, Kondoros csapatához látogatunk.

Gólszerzők: Tóth Jacsa 9/5 Gelley Dávid 4, Cselovszki Csaba 4, Fekete Károly 3, Kovács András 2, Danku Sándor 2, Perjési Viktor 1.

Jövő héten szombaton, /április 1. 18.00 óra/ Köröstarcsa csapatához látogatunk.

Hajrá Kunszent!!!

Szánthó Ferenc

A mérkőzés képei az alábbi linken megtekinthetőek!

A hozzászólások nem engedélyezettek!