Lovasbál

L O V A S B Á L

A Szent Márton Lovas Egyesület hagyományos bálját tartotta a Dani Margit Sportcsarnokban 2017. február 25-én. Több, mint 300 bálozó öltözött ünneplőbe és érezte jól magát ezen az estén. A zászlók és a díszvendégek bevonulása alatt méltóságteljes tárogató zenét hallhatott a közönség, Sóki Ferenc tárogatóművész előadásában. Az est háziasszonyaként Dezső Dóra köszöntötte a vendégeket. A Lovasbál díszvendégei voltak: Horváth György kisújszállási kunkapitány, Antal Zoltán Nagykun kapitány Kétpóról, Dr. Barna Gábor professzor, a Szegedi Tudományegyetem tanára, Siklósi Csaba, a Tiszakécskei Lovas Egyesület alelnöke. A bálon megjelent még Szendreiné Kiss Erzsébet, Tiszainoka polgármester asszonya, Dr. Bodor Brigitta, a Kunszentmártoni Járási Hivatal vezetője, Molnár Bálint Öcsöd polgármestere.
A Himnusz közös eléneklését követően Wenner-Várkonyi Attila polgármester nyitotta meg a bált, majd Imrei István, a Szent Márton Lovas Egyesület elnöke ünnepi beszéde következett.
A Szent Márton Társulat és Molnár Orsi előadását követően, a hajnalig tartó mulatozáshoz a talpalávalót Ali és Roni biztosította. A svédasztal gusztusos ételeit, süteményeit a csongrádi Bárka Étterem biztosította. A tombolajegyek megvásárlásával a vendégek az egyesület működését támogatták. A dekorációt a békésszentandrási Viola Dekor készítette. Összességében minden adott volt egy fergeteges hangulatú bálhoz.

Herczeg Renáta

A rendezvény képei az alábbi linken megtekinthetőek!

A hozzászólások nem engedélyezettek!