A Mozgáskorlátozottak Tiszazugi Egyesületének hírei

A Mozgáskorlátozottak Tiszazugi Egyesülete a 2017-es évtől kezdve újabb tevékenységgel bővítette eddig sem csekély feladatkörét. Kézműves foglalkozással adtak egy új irányt az egyesületnek.

A tavaszi, húsvéti időszakra való tekintettel készítettek patchwork (foltos) tojásokat, varrott tulipánokat, filcanyagból varrt tojásokat, asztal-, ajtó- és fali dekorációkat.

Iskolások számára délelőtt 8 órától délután 3 óráig várják a gyermekeket foglalkozásokra, ami a nyári szünet idején hatalmas segítség lehet a családok életében. Tavaly ősszel már jártak náluk gyerekek és bíznak benne, hogy ez a létszám növekedni fog.

Folyamatosan várják az újabb tagokat.

Szándékukban áll továbbra is megjelenni városi rendezvényeken, ahol az egyesület hírelni szeretné munkáját és bepillantást adni a mindennapi életükbe, továbbá működésükhöz az adományokat szívesen fogadják, melyért egy-egy kedves, általuk készített dísztárgy otthonaikba költözhet.

Czink Imre Ferencné, az egyesület elnöke köszönetét fejezi ki, hogy Kunszentmárton Város Önkormányzata és Polgármester úr maximális támogatásban részesítik közösségüket.

Támogassa a Mozgáskorlátozottak Tiszazugi Egyesületét!

Herczeg Renáta

Az egyesület által készített dekorációkat ezen a linken tekinthetik meg!

A hozzászólások nem engedélyezettek!