Országos Hobbi Börze

Országos Hobbi Börze

Az ország számos területeiről érkeztek gyűjtők igazi kincsekkel az Országos Hobbi Börzére a Szabó Gyula Művelődési Központba 2017. augusztus 12-e délelőttjén.

Szabó Tamás a rendezvény főszervezője, lassan 40 éve gyűjt. „Mindenki azt gondolja, hogy sok pénzbe kerül gyűjteni bármit. Tanácsom, hogy aki gyűjteni szeretne, kicsiben kezdje, ami minimális költséggel jár. A legnépszerűbb területek, melyek gyűjtése kevés anyagi ráfordítással jár: szalvéta, pénzérme, gyufás cimke, kártyanaptár, csokoládépapír, söralátét. A gyűjtés királynője az érem. Az én elsődleges témám Kunszentmárton, főleg a háború előtti időszak nagy kincs számomra.”

Közel 20 gyűjtő vett részt a rendezvényen, melynek ebben az évben is nagy sikere volt. Tamás nagyon vágyik arra, hogy a helyi fiatalokat sikerüljön egy kicsit kimozdítani a megszokottból és megmutatni számukra egy új, egy más tevékenységet.

Szeptember 18-án lesz 90 éve, hogy átadták az Iparos Székházat, melynek alkalmából azon a napon Szabó Tamás soron következő kiállítása veszi kezdetét.

Legyünk minél többen a kiállítás megnyitóján!

Herczeg Renáta

A rendezvény képei az alábbi linken megtekinthetőek!

A hozzászólások nem engedélyezettek!