DÖK-nap a középiskolában

DÖK-nap a középiskolában

Ebben az évben Kunszentmártonban került megrendezésre a Karcagi Szakképzési Centrum harmadik diák önkormányzati vetélkedője. Az eseményt Pardi Sándor főigazgató úr nyitotta meg, majd Kovács Benedek megbízott igazgató úr is köszöntötte a résztvevőket. A rendezvény Madarassy Anikó tanárnő főszervezésével jött létre.

A diákok a délelőtt során a város különböző pontjain versenyezhettek, 8 helyszínen. A Körös- parti strandnál közösségépítő játékot és az íjászatot próbálhatták ki a tanulók. A gimnázium tornatermében és az országzászló előtti téren ügyességi játékok, a múzeumban keresős feladatok, a haranglábnál különböző logikai feladatok várták a versenyzőket. A szökőkútnál puzzle-s képkiegészítést kellett rajzolni, majd a templomtoronyban fotót készítettek a diákok. Ez úton köszönjük a Szent Márton Plébániának, hogy lehetővé tette számunkra ezt a helyszínt. A verseny lezárásaként az első három helyezett egy-egy tortát kapott, mely Talmácsi József cukrászmester felajánlása volt. A többi csapat gyümölcs jutalomban részesült. A nap végén mindenki jóízűen fogyasztotta el a babgulyást, melynek elkészítését köszönjük Balla Lászlónak.

Tartalmasan töltöttük el ezt a napot, mely kiváló lehetőséget biztosított, hogy a tanulóink megismerkedhessenek, kapcsolatot építhessenek a többi tagintézmény diákjaival.

Kissné Balla Ágnes

megbízott igazgató

A nap képei az alábbi linken megtekinthetőek!

A hozzászólások nem engedélyezettek!