Kézilabda- novemberi mérkőzések

KÉZILABDA

Két meccset is játszott az UniTurn Kunszentmárton Kézilabda csapata novemberben. Túrkeve csapata ellen kimagasló teljesítményt nyújtott csapatunk. A magabiztos játéknak köszönhetően hozták a kötelezőt. Cselovszki Csaba 10, Tóth Jacsa 7, Csanádi Arnold 6/2 Danku Sándor 5/2 Fekete Károly 3, Gelley Dávid 2, Kovács András 2, Danku Zsolt 1, Nyikos Tamás 1 pontot szerzett.

Békéscsaba ellen vereséget szenvedtek. A kézilabdában előfordul, hogy a kapusok betliznek, de hogy a védekezés is párosul ezzel, no meg a gyenge támadó játék, ilyen hármas egyidejűség ritkán adódik! Sajnos ez most mind egyszerre jött elő. A gyors és határozott játékot játszó csabai együttessel találkoztunk, akik minden szempontból ezen a mérkőzésen
felénk kerekedtek, védekezésben, támadásban egyaránt, így ilyen arányban is megérdemelten nyertek. Gólszerzők: Danku Sándor 7/6, Krasznai Gábor 4, Tóth Jacsa 3/2, Danku Zsolt 2, Kovács András 2, Gelley Dávid 1, Cselovszki Csaba 1, Horváth Ferenc 1, Nyikos Tamás 1.
Tavasszal viszont szinte az összes mérkőzéseinket hazai pályán fogjuk játszani, így reményünk van arra, hogy előrébb fogunk lépni.

Hajrá Kunszent!!!!!

Szánthó Ferenc

A hozzászólások nem engedélyezettek!