Esélyegyenlőségi nap

Esélyegyenlőségi nap

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma felhívására, Mozgáskorlátozottan is elfogadva című benyújtott pályázatunk keretében valósult meg az Esélyegyenlőségi nap 2018. február 15-én a Tiszazugi Mozgáskorlátozott Egyesület székházában.
Fazekas János, Kunszentmárton Város alpolgármestere, egyesületünk rehabilitációs mentora, tanácsadója volt a nap első előadója. Előadásában beszélt Kunszentmárton akadálymentesítéséről és a még meglévő hiányosságok megoldási lehetőségeiről. Bakos Judit meghívottunk érdekes témában, a test, a lélek és a szellem egyensúlyáról és annak fenntartásáról tartott előadásában számtalan egyszerű és kézenfekvő javaslatokat osztott meg hallgatóságával az egészség megőrzésének érdekében. Deák István, a Kunszentmártoni Munkaügyi Központ vezetője a megváltozott munkaképességű munkavállalók lehetőségeiről tartott tájékoztatást. Szepesi Erika és Manzinger Mónika kézműves alkotásaikon keresztül bemutatták, hogy sérülten, akár egy kézzel is milyen csodás dolgokat lehet alkotni.
Jómagam, mozgáskorlátozottként az élet minden területén szerzett saját tapasztalataimról, az emberiség szemléletváltásáról, hozzáállásáról
osztottam meg gondolataimat. Tartalmas, tapasztalatokkal teli napot zárt az egyesület.

Czink Imre Ferencné - az egyesület elnöke

DSC_5073DSC_5078

A hozzászólások nem engedélyezettek!