Kosaras lányok a döntőben

Jász- Nagykun- Szolnok Megye
3 kontra 3 Kosárlabda Bajnokság megyei döntő Szolnok
2018. 02. 04. vasárnap

Több éves tanórai, valamint tanórán kívüli felkészülés után — szülői segítséggel — érkeztünk Szolnokra a megyei döntő helyszínére, a Kőrösi Általános Iskolába. A döntők amatőr (iskolai) és profi (igazolt) versenyzők számára lettek kiírva és lebonyolítva. A lányoknál — Öcsöd visszalépése után- könnyebb helyzetben voltunk egymás ellen játszott a KDSE 7. c és 8. a-b csapata. Így a 8. a-b nyert, a 7. c lett a második helyezett és Öcsöd a harmadik. Megtapasztalhattuk a profikkal való mérkőzéseket is, így mindkét csapatunk játszott igazolt kosárlabdázókkal is a nevezők jóvoltából.

Résztvevők:
7. c.: Szabó Vivien Anna, Vitkó Katalin Réka, Kiss Emese Bianka, Kiss Nóra
8. ab.: Garáz Nikolett, Lengyel Laura, Csányi Réka, Kiss Réka

A fiúknál jóval többen mérkőztek egymással különböző településekről. A körmérkőzések után a következő végeredmény született: 1.Szolnok ,,Bad Boys”, 2. KDSE 8. b., 3. KDSE 7. c., 4. Tószeg, 5. Martfű

Csapattagok:
8. b.: Molnár Viktor, Mucsi Richárd, Szabó Dániel, Révész Máté
7. c: Földi Máté, Katona Ákos, Krenács Máté, Kardos Ákos Márk

Köszönet Sári Máriának, aki a „Dobd a kosárba” versenysorozattal megalapozta az ismereteket, megszerettette a kosárlabdát. Köszönet a Szülőknek az utaztatásért: Földi István, Pálinkás Andrea, ifj. Vitkó Gyula, Kiss József, Révész Tamás, Szilák Béla.

Vincze Béla
KDSE elnök

A hozzászólások nem engedélyezettek!