A Juhász-kereszt eltulajdonított elemei megkerültek

Kedves Kunszentmártoniak!

Örömmel tájékoztatom Önöket, hogy a múlt év nyarán meggyalázott Juhász-kereszt eltulajdonított elemei szinte kivétel nélkül megkerültek.

A feljelentést követően a Kunszentmártoni Rendőrkapitányság azonnal nyomozásba kezdett. A nyomozók tervszerűen végrehajtott munkájának eredményeként – melyet őszinte szívvel szeretnék megköszönni a vallásukat rendszeresen gyakorlók és minden jó szándékú kunszentmártoni nevében – a látókörükbe került négy személy (két fiatalkorú lány, valamint két felnőtt, fiatal férfi), akik gyanúsíthatók a bűncselekmény elkövetésével.

A szakrális értékekkel bíró elemeket (pléhkrisztus, Szent Vendel a báránykával) náluk megtalálták, melyek azóta a Rendőrkapitányságon vannak, s melyek hamarosan városunk tulajdonába visszakerülnek.

Az eljárás - reményeim szerint – bírósági tárgyalással folytatódik, melynek vége nem lehet más, mint hogy az elkövetők megkapják a nekik kijáró méltó büntetést.

Az ügy lezárását követően mindenről tájékoztatni fogom Önöket.

Ezúton üzenem azoknak, akik nem tisztelik városunk értékeit, hogy a hivatalos szervekkel együttműködve mindenkit el fogunk kapni, és kőkeményem megbüntetjük!

Az ilyen emberek ne várjanak tőlem sem megértést, sem elnéző magatartást!

Nem tűrünk semmilyen romboló, demoralizáló cselekedetet!

Kedves Kunszentmártoniak!

Még mindig sokkal többen vagyunk, akik büszkék Kunszentmárton értékeire, és azt készek is megvédeni.

Fogjunk össze! Lépjünk fel az esztelen rombolók ellen!

Tisztelettel: Wenner-Várkonyi Attila polgármester

28783389_1548140341980384_4688794790358155264_n

 

A hozzászólások nem engedélyezettek!