Elballagtak a középiskolásaink

Elballagtak a középiskolásaink

 

A Karcagi Szakképzési Centrum Kunszentmártoni Gimnáziuma, Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája megtartotta ballagását a középiskola udvarában 2018. május 5-én szombaton. A végzős diákok még utoljára végigjárták a tantermeket, melyekben oly sok órát töltöttek tanulással.

A Karcag Szakképzési Centrum részéről Moldován György főigazgató helyettes mondott köszöntő beszédet, majd Kissné Balla Ágnes megbízott igazgató asszony az iskola nevében mondott búcsú beszédet.

A végzős osztályok közül többen dicséretben részesültek. A 11. A osztályból dicséretet érdemel: közösségi munkáért Bódi Ádám, Bartucz Róbert, Cselóczki Zoárd, aki SZKTV (kőműves és hidegburkoló) versenyen is részt vett. Kóródi Róbert a NAGYKUN Diák Sportviadalon való részvételéért és Szabó Ferenc, aki hiányzásmentes tanévet tudhat magáénak.

A 11. B osztályból dicséretben részesül Gál Tibor SZKTV (épület-és szerkezetlakatos) versenyen való részvételéért, továbbá a két éves kitűnő tanulmányi eredményéért. Az osztályból SZKTV versenyen vettek még részt:Kovács Máté István és Szilágyi Szeverin Fortunát (eladók), Trenovszki Máté Zsolt (épület-és szerkezetlakatos) és a 3 éves jeles, illetve kitűnő tanulmányi eredményéért, Zsigri Márk (épület-és szerkezetlakatos) és 2 éves jeles, illetve kitűnő tanulmányi eredményéért. Pető Tamás kiemelkedő gyakorlati munka miatt.

A 14. A osztályból az SZKTV versenyen részt vettek gépi forgácsoló szakirányban, ezért dicséretben részesült Balázs Zsolt László, Barát Richárd, Takács János Csongor, továbbá 2 éves jeles tanulmányi eredményéért.

A hagyományos zászlóátadás után Tóth Barbara Lili szavalatát követően Szilágyi Gyöngyike tanárnőadott útravalót a végzős diákoknak. A 11. osztályosok nevében Szabó Zoltán búcsúzott osztálytársaktól, tanárokról, oktatóktól, az iskolától.

Kívánjuk, hogy a vizsgák sikeres letételét követően váljanak álmaik valóra a ballagó diákoknak!

Herczeg Renáta

A ballagás képei az alábbi linken megtekinthetőek!

A hozzászólások nem engedélyezettek!