Lengyel gyermekek városunkban

Lengyel gyermekek városunkban

Kunszentmárton Város Önkormányzata a testvérvárosi szerződés megkötése óta aktív kapcsolatot ápol testvértelepülésünkkel, Strysawaval. Május végén újra Magyarországra látogatott egy csapat gyermek Lengyelországból.
A pár napos itt tartózkodásuk alatt fürödtek Cserkeszőlő strandján, ellátogattak Szarvasra, ahol az Arborétum csodás kincsei és a Mini Magyarország megtekintése segítette őket hazánk épített örökségének megismerésében.
A Helytörténeti Múzeum mézes foglalkozással várta őket, majd a Tamina majorban lovagoltak és a finom ebéd elfogyasztása után a Főtéren megtartott Városi Gyermeknap programjain vettek részt. Köszönet Kunszentmártoni Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola és a Kunszentmártoni Közös Önkormányzati Hivatal munkatársainak a szervezésért és a programok lebonyolításáért, továbbá a Kunszentmártoni Helytörténeti Múzeumnak, a Tamina majornak és szervező csapatának. Wenner-Várkonyi Attila polgármester meghívására újabb delegáció érkezik a szeptemberben megrendezésre kerülő Városnapra. Várjuk őket szeretettel.

Heczeg Renáta

 

A hozzászólások nem engedélyezettek!