Megyei kitüntetések

Kedves Kunszentmártoniak!

Nagy megtiszteltetés érte városunkat. 2018. augusztus 16-án csütörtökön a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Közgyűlés ünnepi megemlékezésén került sor a megyei díjak átadására, ahol négy, a maga szakterületén kiváló munkát végző kunszentmártoni polgár vehetett át elismeréseket.
Herczeg Józsefné Gácsi Zsuzsanna a Kunszentmártoni Szociális Ellátási Központ nyugdíjas munkatársa a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Szociális Díjat kapta meg. Pályája során az emberi élet minden szakaszát végigkísérte. Neve fogalommá vált városunk és az általa gondozott családok között. Magas fokú szakmai tudása, belső késztetése, lényéből áradó kisugárzása tette hitelessé munkáját.

Molnár Zsuzsanna Mária a Kunszentmártoni Általános Művelődési Központ Városi Óvodájának vezető óvodapedagógusa a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Pedagógiai Díjat vehette át. Személyes részvételével és vezetői irányításával óvodások egy teljes generációja nőtt fel városunkban. A kunszentmártoni közösségi élet egyik legaktívabb tagja. Szervezőkészségét gyakorlatiassága mellett embersége és közvetlensége tette közismertté.

Vincze Béla a Kunszentmártoni Általános Iskola és Művészeti Iskola biológia-testnevelés szakos tanára a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Testnevelési és Sport Díjat kapta meg. Minden sportágban otthon van, az általa felkészített tanulók sikeresen vesznek részt megyei és országos versenyeken atlétikában, duatlonban és ergométeres megmérettetéseken. Rendkívüli pedagógiai érzékkel és személyiségével közösséget formál a gyerekek körében. Határozott és kitartó jellemének köszönhetően megalapította iskolájában a Diáksport Egyesületet, melynek elnöke. Személyes sportemberi példamutatásával a diákok, szülők és kollégái elismerését vívta ki.

Dr. Hoffmann Zsolt, Kunszentmárton Város jegyzője a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Önkormányzati és Közigazgatási Díjat érdemelte ki. Munkáját az igényesség, törvényesség, szociális érzékenység, a szakmai alázatosság, a nagyfokú kompromisszumkészség, az ügyfelek, lakosok igényeinek való megfelelés jellemzi. Közel 20 éves jegyzői munkássága alatt a városban ismert, elismert és kedvelt személy.

A díjakat Piroska Miklós elnök úr és Fehér Petra alelnök asszony adta át. Boldog István országgyűlési képviselő is köszöntötte ünnepeltjeinket.
Szívből gratulálok a díjazottaknak! Kívánok további szép szakmai sikereket, jó egészséget! Büszkék vagyunk Önökre! Hajrá Kunszentmárton!

Wenner-Várkonyi Attila
polgármester

A hozzászólások nem engedélyezettek!