Újabb projektek valósultak meg

Tisztelt Kunszentmártoniak!

 

Három befejezett projektről szeretném Önöket tájékoztatni:

1.Megvalósult Kunszentmárton város Városháza épületének energetikai korszerűsítése az összes nyílászáró cseréjével, az épület falainak hőszigetelésével, színezésével (a homlokzat kivételével), akadálymentes feljáró és akadálymentes vizesblokk létesítésével. A munkálatok tovább folynak, hiszen önkormányzati saját forrás felhasználásával az épület pályázattal nem érintett belső falfelületei, valamint a külső homlokzat teljes javításon, festésen esik majd át. Így egy szinte újjászületett Városháza fogja várni a kedves ügyfeleket, vendégeket.

2.Végrehajtottuk a Szabó Gyula Művelődési Központ energetikai korszerűsítését. A főépület új nyílászárókkal, új fűtésrendszerrel, napelemekkel gazdagodott. Homlokzaton kívüli falai hőszigetelést kaptak.

3.A hátsó szárny (oktatási szárny) jelentős felújításon esett át (új nyílászárók, hőszigetelés, új burkolatok, fűtéskorszerűsítés, akadálymentes vizesblokk létesítése). A pályázattal új infokommunikációs eszközök beszerzésére is lehetőség nyílott, melynek köszönhetően tanfolyamok és különböző rendezvények megtartására lesz lehetőség.
A belső udvart új térburkolattal láttuk el.

A felújítást önkormányzati önerő bevonásával tovább folytatjuk, hiszen a főépület teljes belső falfelületét és a belső nyílászárókat kifestetjük, a fogadótér pedig új burkolatot fog kapni.

Az intézmény a tavasz végén, nyár elején az ünnepélyes megnyitást követően szeretettel várja a nagyközönséget.

Tisztelettel: Wenner-Várkonyi Attila polgármester

A felújítás képei megtekinthetőek az alábbi linkre kattintva!

A hozzászólások nem engedélyezettek!