A felújított bölcsőde és óvoda épületének ünnepélyes átadása

A felújított bölcsőde és óvoda épületének ünnepélyes átadása

Kunszentmárton Város Önkormányzata a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program által meghirdetett „Foglalkoztatás és az életminőség javítása családbarát, munkába állást segítő intézmények, közszolgáltatások fejlesztése” elnevezésű pályázati felhívás keretén belül "Kunszentmárton Széchenyi lakótelepi bölcsőde és óvoda fejlesztése" címmel nyert pályázatot. Nagy örömünkre az épület teljes felújítása megvalósult több, mint 250 millió Ft összegű pályázati forrás és önkormányzati saját forrás felhasználásával. 
Április 11-e délelőtt ünnepélyes keretek között került átadásra a Széchenyi lakótelepi bölcsőde és óvoda felújított épülete. A Kunszentmártoni Általános Művelődési Központ Városi Óvodájának Teknős csoportja műsorral kedveskedett a vendégeknek. A felkészítő pedagógusok Szántó Mária és László Kitti. Köszönjük a felkészítők és a gyermekek kedves műsorát. 
Köszöntőt mondott Wenner-Várkonyi Attila városunk polgármestere, Dr. Beneda Attila az Emberi Erőforrások Minisztériuma család és népesedéspolitikáért felelős helyettes államtitkára, Boldog István országgyűlési képviselő, Fehér Petra a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Önkormányzat alelnöke és Király Nóra a Fiatal Családosok Klubjának alapítója.
Az épület jelképes átadását, a szalagátvágást követően a vendégek megtekinthették az Imrei István Kft. által magas színvonalon felújított intézményt, mely megfelelő helyszínt biztosít gyermekeink számára a fejlődésre modern, korszerű körülmények között.

Herczeg Renáta

Az ünnepélyes átadásról készült képek az alábbi linken megtekinthetőek!

A hozzászólások nem engedélyezettek!